Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Tepkisizligi desek sanki daha dogru olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bağa mı diding?Asgari ücretle çalışan adamlar canla başla holding savunuyor.
Ülke değil tımarhane yemin ediyorum. :d
Bağa mı diding?
Surekli hamburger yiyen amerikali sisman cocuk olarak hayal etmistin demi..Zeytinlinin reel hayattaki tipini gördüm, hiç kafamda hayal ettiğim gibi değildi![]()
Yemin ederim öyle hayal etmiştim. Birde daha esmer bekliyordum. Pırates fotosu zihnime işlemiş de olabilirSurekli hamburger yiyen amerikali sisman cocuk olarak hayal etmistin demi..
Fenerbahçe'nin BB anlaşması Yapı Krediyle imzalanmış. Orada da haksız bir rekabet söz konusu.Önce bi şampiyon olalım sonrada bb çıkalım görecez herkesin totosunu
A.koc bırakınca Leeds United gibi batacaklar zaten hiç oynamayan brumalar peresler 10larca oyuncuya Martens kadar ödemeler yaptılar, daha dışarıdan klube yani cepten soktuğu paraları saymadım bile , hepsinin acısı kanlı çıkacak , o yüzden bu yanmalarıFenerbahçe'nin BB anlaşması Yapı Krediyle imzalanmış. Orada da haksız bir rekabet söz konusu.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
aka Olgun PekerBu kim yahu?
St. Kitts kazanır üstat.
Mafyadan araci olmasini mi istemis?aka Olgun Peker
Aziz'in Ali'nin bağlantılı olduğu bir adam. Giresunlu olması sebebiyle münasebeti vardır illa bizim başkanın da.Mafyadan araci olmasini mi istemis?