Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
2 başkandan biri yalan söyleme hastalığına yakalanmış gibi, şu anda bizim başkana döndü bu ibre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
San Marinoya mı yatırmıştın reis?evet abv san marinonun
2 başkandan biri yalan söyleme hastalığına yakalanmış gibi, şu anda bizim başkana döndü bu ibre
Nasilmis? Siska biri mi?Yemin ederim öyle hayal etmiştim. Birde daha esmer bekliyordum. Pırates fotosu zihnime işlemiş de olabilir![]()
Her gün sözleşmeler ile alakalı yeni şeyler cikiyor
San Marinoya mı yatırmıştın reis?
Her gün sözleşmeler ile alakalı yeni şeyler cikiyor
Geçmiş olsun üstat. San Marino o kadar kötü ki en zayıf rakibi karşısına çıkarsan yine kaybederler. Forumdan 11 kurup çıksak biz bile yeneriz adamları.st kitts kim yaaa
tabiki san marinoya basacaktık 1-0 da öne geçtiler
San Marinonun galibiyeti üzerine para kazanıp şanlı iddaa tarihime güzel bir anı bırakmak istiyordum
Yok normal. Ama hic umduğumuz gibi değildiNasilmis? Siska biri mi?
Yakup Çınar'ın haberi o yüzden güvenilir değil. Ali Yüce'nin ve o tarz bir kaç sevilen ismin olacağını bekliyorum ben de Erden Timur'da beklentim ve isteğim olacağı yönünde ama olmama ihtimali de var Taner Aşkın gibiler yüzünden, Albayrak kesin olmasını bekliyorum. Hatipoğlu hali hazırda AŞ'de olan biri Erden Timur gibi diye biliyorum. Metin Öztürk olmasını istemediğim biri. Adnan Öztürk olsun isterdim kendisine ihtiyaç varken kaçmış olsa da hitabı yüksek bu tarz biri de iyi olabilir yönetimde.
Yani kolpa olma ihtimali fazla. Gündem bozma çabası gibi, ne hikmetse bi anda açıklama ihtiyacı hissettiOlgun Peker Denen herifin sözüne güvenecek değiliz. Manipülasyonun dibine batan insanlar bunlar
Bide burda edep adap diye bir şey vardır. D.Ö. görüşmeyi yalanladı kattiyen kabul etmedi de bizim mi haberimiz olmadı. Bu ne acele de maydanoz gibi ortaya çıkıyor, olgun denen adam ortaya çıktıysa sürekli alinin ofise gidip geliyorsa 2011 devam filmi çekiliyor demektir.Yani kolpa olma ihtimali fazla. Gündem bozma çabası gibi, ne hikmetse bi anda açıklama ihtiyacı hissetti
Bide çıkılmasının mantıksız olduğu falan söyleniyor, Düzenli işleyen birikim gelirimiz falan mı var da etkilenmeyeceğimiz ve kapatılmasını mantıksız bulanlar var. Tek gelir kalemimiz futboldan olan gelir. Altı üstü 2.2 milyona düşmüş bir borçtan bahsediyoruz. Durduk yere yarısı kadar faiz ödeyip borcun sabit kalması ne kadar mantıklı ya 2 sene mevcut durum daha devam etse borcu altı üstü 600 bin azaltıp 1,5 milyon yaparken ödediğimiz para da 1,1 milyon + 800 bin olmak üzere faiz + 600 bin anapara ödemesi olmak üzere 2,5 milyon lira olacak. Dünyanın en gerzekçe işi. Zamanında sabit +15-20 lerle bankadan kredi çeksek artan enflasyon gelirinin 2 kat altında kalan bir faiz olduğu zaman mantıklı olabilirdi de şu an bu borcu tek kalemde kapatabilecekken kapatmamak net gerzekliktir.Bankalar Birliğinden her çıkmadığımız gün paralar boşa gitmeye devam edecek bugün yine politika faizi %5 arttı ve %50 oldu durum giderek kötüleşiyor en kısa sürede çıkmak gerekiyor çünkü giderek dahada kötü hal alacak.
Bu kadar giderin yanında dövizin değer kaybettiği ortamda ana paranın %51.5 civarı faiz ödemesiyle bu iş dönmez acil olarak çıkmalıyız.
Ula buna nolmuş böyle
Survivor için fazla şişmiş. Futbolcuyken de koşamıyordu şimdi hiç koşamazAKP'den milletvekili olmasını bekliyordum, Survivor'a hazırlanıyor gibi görünüyor.