Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.980
- 10.482
- 2.223
2. lig için iyi hamle herhalde. Ulan kolpacılar
İyi ki bu çöpü almadık. Köhn bundan 3 gömlek daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. lig için iyi hamle herhalde. Ulan kolpacılar
Bak bak yeni tezgaha bak
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Mertensin yeri tamamsa Torreiraya bir partner bulun artık..
Rafa, oyun tarzı itibariyle Mertens kadar defansif katkı sağlayabilecek biri değil. Hocanın bekleri de hücum ağırlıklı oyunculardan tercih ettiğini düşünürsek, Torreira' nın yanına kemik gibi bir 6 no daha da kaçınılmaz ihtiyaç olur...Mertensin yeri tamamsa Torreiraya bir partner bulun artık..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Ekmek su gibi ihtiyaç o bölge. Bu sene yine kolay geçişlerle yıprandık özellikle avrupada.GSC Scout - # Joris Chotard
Ad Soyad Joris Chotard Uyruk Fransa Doğum Tarihi 24 Eylül 2001 (22) Boy 1.79 Mevki Ön Libero / Merkez Orta Saha Güncel Kulüp Montpellier 23/24 Isı Haritasıwww.gscimbom.com.tr
Bana senin banlanman da yaklaşıyo gibi geldi kanks yavRafa Silva haberleri sıklaşıyor, ne diyorsun buna @Murat Durmaz kanks
Devrim Zengi söylemiş. O herifin hayatı yalanulan o caoğrafyayı bilmesek yiyeceğiz.
her derbide kan gövdeyi götürüyor orada.
her şeyi geçtim kızılyıldız-zagreb maçında yugoslavya iç savaşı başladı len neyin tiyatrosunu oynuyorsunuz yau :d
sanki norveçli finlandiyalı adam da şaşırmış burada olanlara gelmek istemiyormuş :d
Bir yerli sol bek, en az bir yerli santrafor şart oğlu şart. Bana kalırsa bir de yerli yedek sağ bek çok iyi olabilir.Önümüzdeki sene 12 yabancı sınırı var. Bazı mevkilerde yabancı yedekleme yapamayacağız hal böyleyken. İyi yerlileri de takıma katmaya devam etmek gerekiyor. Yabancı arkasında yabancı yedek sadece orta sahada olmalı.
-------------------------------Muslera(Altay)----------------------------
Yabancı(Kaan/Turap)--Sanchez(Nelsson)--A.kerim(Emin)--Köhn(Yerli)
-Yabancı 6NO(Kaan/Berkan/Eyüp)--Torreira(Yabancı/Demirbay/Efe)-
Ziyech(BAY/Yunus)---Yabancı 10NO(Yerli/Hamza)---Zaha(Kerem/Yerli)
------------------------------Icardi(Yerli/Yerli)----------------------------