GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk zaten çürüdü kulübede bizde iyi kötü şans buluyordu,
90+larda çürük fasulye gibi zaman geçirmek için alıyorlar oyuna, kinlendim pustlara
9 milyon geldikten sonra bizi bağlamaz.
2 seneye dönüp gelsin beleşe. Win-win operasyonu. Yunus’un biraz futbol zekası yönünden gelişmesi lazım

Bizim takim inanilmaz kotu.
Taktik, teknik, futbol akli olarak inanilmaz kotuyuz. 8 dakikada kac tane atak yedik sayamadim. Kac tane topu daha 1. saniyede kaybettik sayamadim. Zaten bazi oyuncular mental olarak da inanilmaz zayiflar. Maclari seyircisiz oynasak buyuk ihtimal daha iyi katki verecek oyuncular var.

bu acun denen kokainmanı dominik polisine ihbar etmek gerekiyor

bir baskın yaptırtacağım!!!!

çok pis bilendim

Vallahi ben Ciguli, Beranda, Maryano'nun sag kanatta yaptiklari ucgenleri, Endiyaye'nin kosularini, Fernando'nun sakinligini, Maykon'un Rodrigez'e attigi capraz toplari, Gomis'in domuza vurur gibi abandigi sutlarini ozledim.

Artık iyi güzel oyun beklemiyorum. Gol yemeyelim. Maçlar 1-0 galibiyetle bitsin razıyım.

Gol atip yemezsek kazaniriz diyorsun yani renkdasim ?

1712094784190.webp

Aynen.
Mesela Alanya maçı, gol yemeyelim. Atamasak da 1 puan çok mühim. Puansız maça tahammül yok. 1-0 lık kanser maçlara razıyım demek istedim.

Takiliyorum renkdasim azicik keyfini cikaralim di mi 3-points'in :)
Iyi oynamadik, ancak kazanmaya yetti ve alacagimizi aldik. Su saatten sonra bende boyle dusunuyorum ama gonul ister ki 1-0'da bitse ezip gecelim. Nazar boncugu olsun bu mac.

Kalbe stend mi taktırdın hocam hayırdır bizde insanız bizi düşün bari ya :D
Bugün çok rahat izledim maçın son dakikalarını. Hatayspor un gol atamayacağı belliydi yav, çok hızlı adamları var ama hepsi moron, o yüzden dipteler, ritmimiz eksikti, ilk yarı 3 olurdu değerlendiremedik.

Valla şampiyon olalım da, elimiz kalbimizde izleyelim ne yapalım.

Bugün çok rahat izledim maçın son dakikalarını. Hatayspor un gol atamayacağı belliydi yav, çok hızlı adamları var ama hepsi moron, o yüzden dipteler, ritmimiz eksikti, ilk yarı 3 olurdu değerlendiremedik.

Valla son 2 maçtır bir elim kalbimde bir elim götümde izliyorum hocam hiç hoş yerlere gitmiyor bu iş :D

Bir de kiziyoruz, gonul koyuyoruz ama oyle "oha bu pozisyon da verilmez" dedigimiz net bir durum olmadi. Ilk yari bir defans arkasina sarktilar onda da Baris bir sekilde rahatsiz etti bir de tam cikaramadim ancak son final pasini veremediler. Onun disinda oyle bariz pozisyon olmadi. Gol zaten ofsayt ve her takimin basina gelebilecek bir karamboldu tabi Muslera yine cok tezcanli davrandi ama gol nizami degildi sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt