GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de kiziyoruz, gonul koyuyoruz ama oyle "oha bu pozisyon da verilmez" dedigimiz net bir durum olmadi. Ilk yari bir defans arkasina sarktilar onda da Baris bir sekilde rahatsiz etti bir de tam cikaramadim ancak son final pasini veremediler. Onun disinda oyle bariz pozisyon olmadi. Gol zaten ofsayt ve her takimin basina gelebilecek bir karamboldu tabi Muslera yine cok tezcanli davrandi ama gol nizami degildi sonucta.
Geçen sene de veriyorduk böyle ataklar, çok önde oynuyoruz bu risk zaten pek yapacak bir şey yok, önde aceleci yahut biraz beceriksiz kalıyoruz bazen, geri koşuyoruz, oluyor böyle şeyler, çok şikayetçi değilim, sonuç alabildikçe tabii, alamasak, başka bir oyun isteriz illa ki.

Geçen sene de veriyorduk böyle ataklar, çok önde oynuyoruz bu risk zaten pek yapacak bir şey yok, önde aceleci yahut biraz beceriksiz kalıyoruz bazen, geri koşuyoruz, oluyor böyle şeyler, çok şikayetçi değilim, sonuç alabildikçe tabii, alamasak, başka bir oyun isteriz illa ki.

Sanchez sart iste. Oyundaki eksigimizi (ortasahadaki defansif sertlik ve hava toplari ile top kapma gibi..) tamamliyor. Onumuzde kalan tum maclarda oynatmak gerekiyor bir sekilde.

Bak doğru dedin bende silinmiş o maç. Fatih hocamlı maçları hatırlıyorum o zaman. Efecan ın şov yaptığı maçlar.
Dediğin gibi Fatih hocalı dönemi Alanya deplasmanı eziyet gibiydi hatta sadece Alanya'da değil birçok deplasmanda böyleydi bir ara deplasman fobimiz vardı Okan hoca bunuda bitirdi taraftarın takıma olan güveni fazlasıyla geldi bu da çok önemli bir şeydir.

Dediğin gibi Fatih hocalı dönemi Alanya deplasmanı eziyet gibiydi hatta sadece Alanya'da değil birçok deplasmanda böyleydi bir ara deplasman fobimiz vardı Okan hoca bunuda bitirdi taraftarın takıma olan güveni fazlasıyla geldi bu da çok önemli bir şeydir.
Takımın deplasman oyunundan ben memnunum 2 senedir Okan hoca ile, beni şu an Alanyaspor un formu çekindiriyor biraz. Bakalım inşallah kazasız atlatırız ya.

Takımın deplasman oyunundan ben memnunum 2 senedir Okan hoca ile, beni şu an Alanyaspor un formu çekindiriyor biraz. Bakalım inşallah kazasız atlatırız ya.
Rakip ne kadar iyi olursa bizim takım ciddiyeti o kadar fazla oluyor bizimkiler şampiyonluk için kritik maç olduğunu biliyorlar daha fazla konsantre oluruz.

Alanyaspor'da bugün Antep'i yendikten sonra düşme hattından tamamen çıktılar artık ligde kaldılar diyebiliriz onun rahatlığı başlayacaktır.

Bir kanatta Zaha veya Ziyech digerinde de Baris veya Kerem oynamali. Bence en dengeli ve en ideal cözüm budur. Zaha ve Ziyech kanatlari statik, Kerem ve Baris kanatlari ise kisir kaliyor.

Muslera
Kaan Davinson Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Baris
Icardi

Bence su an en iyi kadro budur.

Rakip ne kadar iyi olursa bizim takım ciddiyeti o kadar fazla oluyor bizimkiler şampiyonluk için kritik maçlar olduğunu biliyorlar daha fazla konsantre oluruz.

Alanyaspor'da bugün Antep'i yendikten sonra düşme hattından tamamen çıktılar onun rahatlığı başlayacaktır.
Çok doğru dedin benim de bir tarafım rakip iyiyken çok daha iyi oynuyoruz deplasmanda endişeye mahal yok diyor, daha 10 gün var hatta fazlası.
İnşallah dediğin gibi olur.

Tv 8'i, TV 8.5'u sil!

Exxen üyeliğin varsa, sonlandır!

Survivor, O Ses Türkiye gibi Acun'un programlarını izleme, izlettirme boykot et!

Galatasaray düşmanına, düşman ol!

Tv 8'i, TV 8.5'u sil!

Exxen üyeliğin varsa, sonlandır!

Survivor, O Ses Türkiye gibi Acun'un programlarını izleme, izlettirme boykot et!

Galatasaray düşmanına, düşman ol!
Bunların zarar vermesi için kurumsal bir kampanya lazım. Yoksa kısır kalır.

Çok doğru dedin benim de bir tarafım rakip iyiyken çok daha iyi oynuyoruz deplasmanda endişeye mahal yok diyor, daha 10 gün var hatta fazlası.
İnşallah dediğin gibi olur.
Bizim takım ne zaman uzun ara verse ilk maçlar hiçbir şekilde ritim bulamıyoruz.

Geçen sene Dünya kupası arası girdik bittikten sonra ilk maç İstanbulspor'a karşı 2-1 çok ama çok zorlanarak kazandık hele ki 2-0'dan 2-1 olunca baya zorlamışlardı hatta son dakika karşı karşıya kaçırmışlardı 2-2'ye gelebilirdi Okan Koçuk kurtarmıştı.

Depremden dolayı lige verilen ara olmuştu 1 ay sonra Kasımpaşa ile oynamıştık o maçtada Zaniolo'nun golüyle 1-0 zorlanarak kazanmıştık.

Aynı şekilde milli aralar sonrasıda böyle oluyoruz ilk maçlar zorlanıyoruz ama sonrasında hep açılıyoruz. Bizim için en zor maçlar genelde aradan sonra oynanan maçlar oluyor sonraki maça çok daha iyi olacağımıza eminim.

Bir kanatta Zaha veya Ziyech digerinde de Baris veya Kerem oynamali. Bence en dengeli ve en ideal cözüm budur. Zaha ve Ziyech kanatlari statik, Kerem ve Baris kanatlari ise kisir kaliyor.

Muslera
Kaan Davinson Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Baris
Icardi

Bence su an en iyi kadro budur.
Bence en ideali Ziyech'in sağ kanat, Barış'ın sol kanat olduğu varyasyon.

Kerem formda olsa Barış-Kerem diyeceğim ama malesef kötü durumda.

Zaha ise hamle oyuncusu olarak çok büyük katkılar verdi bugüne kadar. Rolünü buldu. Hiç macera aramadan kendisinden bu şekilde istifade etmeliyiz.

Fb denince akla ne geliyor?

Bakın bunu bir Gslı olarak düşünmeyelim. Bildiğin sokağa çık, bir Anadolu şehrinde, Kayserilisi, Sivaslısı, Ankaralısı herkese soralım.

Çook büyük oranda,

Şike
Loser
Tek eğlence
Abi Fener'dir yapar
Saçmalık seviyesindeki aksiyonlar

Gibi tanımlamalar duyarsınız.

Şimdi bu başkanları bu maddelere bir madde daha ekletti. Geri vites.

Günlerdir çekileceğiz diye kafa ütüledi, doğum gününü kutlattı ama ne karar aldığını kendi taraftarı bile bilmiyor.

Gelecek nesiller sarı kırmızı arkadaşlar. Sadece İcardi'nin pazarda satılan çakma forması bile tüm Holding'den daha güçlü. Bu bir şampiyonluktan çok çok daha önemli.

Bu duran toplardan rakibi açma işi acayip keyifli. Ulan yıllardır şöyle bir üstünlüğe muhtaçtık. Şu maç sadece duran toplardaki kafaları çerçeveye atabilsek en az 3-0 olacaktı. Kaan ve Apo normalde atacakları topları dışarı vurdular hep.

Neyse fb maçından önce kalan 3 deplasmanı (Alanya, Adana ve Gümrük) bir şekilde halletmemiz lazım. Dikkatli ve mantıklı oynamamız lazım. Okan hocanın oyunu biraz savruk bir oyun ama bu haftaların telafisi yok o yüzden biraz oyunu kontrollü oynamayı da bilmek lazım.

Her oyuncuya ihtiyacımız var ama 90 dakika ama 5-10 dakika o yüzden şampiyonluk kaçmadığı sürece hep destek tam destek moduna girmek lazım. Şampiyonluk kaçarsa zaten sezon başından beri yaptığımız eleştiriler var onları daha yüksek sesle dile getiririz.

Dün tribünler çıkarken Zaha'yı ıslıklayanlar oldu. Hemen susturmaya çalıştık ama yayına çıktı mı bilmiyorum. Bende Zaha'yı beğenmiyorum hatta onun yüzünden tüm planlamanın içine ettiler ama şu an tepki verilecek yer değil. Karşımızda kudurmuş köpek gibi her mecradan her yerden her kuruldan üstümüze gelen garip bir oluşum var ve ona feda edilecek bir şampiyonluk çok şey kaybettirir. Kazanılan şampiyonluk ise yine paha biçilemez olur, olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt