GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi Rizeli en az Burak elmas kadar düşmandır bize , nerde bir GS düşmanı var hepsini aday göstermişler
Rizeli olduğu için mi GS düşmanı diyorsun yoksa bununla ilgili bir haber, açıklama falan var mı? Yoksa biraz baktığımda Aksa enerji ile bize sponsorlukları vardı çünkü Voleybol'da.

Rizeli olduğu için mi GS düşmanı diyorsun yoksa bununla ilgili bir haber, açıklama falan var mı? Yoksa biraz baktığımda Aksa enerji ile bize sponsorlukları vardı çünkü Voleybol'da.
Evet , Rizeli olupta bize düşman olmayan olmaz , ilk sıralarda Albayrak gelir , paranın kokusunu aldı tekrardan yönetime yanlıyor, bize uzak dursunlar

Hangi haberden bahsediyor? Videoyu Acun'un hazırladığı haberiyse bunu zaten Ali Koç söyledi. Yok Murat Özkaya haberi ise adam bizzat şahsiyetleri arayıp teyit alarak yaptı. Bu laf Haluk'a ise Yakup Acun'a yanlıyor belli ki. Hayatı kolpa ile geçmiş birinin başkasına bunu demesi de ayrı komedi de neyse.

Vay be. Video ne güzel şey. Burada dursun bu şahsen ilk defa görüyorum bu açıklamasını. Kendi kalecilerini Rüştü'yü dövdüren adamlar bunlar.

Kimi kastediyor burada. Koç'u mu
Bilmiyorum ama bahsettiği yaz ve taşlama Gfb'nin yaptığı bir şeydi. Onlarla kim iyiyse ve destek veriyorlarsa onu kast ediyor Ali'nni arası onlarla nasıldı o ara bilmiyorum. Ana konu bu meselenin de aslında kendi içlerinde olduğu ve bulunamamasının sebebi de kendileri muhtemelen.

Kimi kastediyor burada. Koç'u mu

GKTItgwXEAEvD_d

Vay be. Video ne güzel şey. Burada dursun bu şahsen ilk defa görüyorum bu açıklamasını. Kendi kalecilerini Rüştü'yü dövdüren adamlar bunlar.

genc fb'yi kastediyor sanirim.
onun arkasinda da koc var.
bu faili mechul olayin uzerine gidilmemesinin sebebi kendi pislikleri olmasi elbette.

Şu ortamda Türkiyede hakem olmak istemezdim.

Dışarı cıksan x bi takim taraftarı cekip vurabilir abi. Cocugu eşi falan var bu adamlarin

Garip işler

Bu adamlar keşke toplanip yabancı hakem getirin de gorelim dese yaw. Bi denense de gorsek sonuclarini

Şu ortamda Türkiyede hakem olmak istemezdim.

Dışarı cıksan x bi takim taraftarı cekip vurabilir abi. Cocugu eşi falan var bu adamlarin

Garip işler

Bu adamlar keşke toplanip yabancı hakem getirin de gorelim dese yaw. Bi denense de gorsek sonuclarini
Şu ortamda yabancı hakem bence daha kolay manipüle edilir. Mhk ye bir çözüm bulunmalı. O şer kurum komple tertemiz bir sisteme evrilmeli

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Bu kadar kudurmalarının sebebi de bu, çocuklar Galatasaraylı oluyor ve durduramıyorlar.

Yıl 1924… Dassler Kardeşler, 1889 doğumlu Rudolf ile 1900 doğumlu Adolf (“Adi”), kısa adı Geda olan bir spor ayakkabı fabrikası kurdu. 1933’te Adolf Hitler’in iktidara gelmesiyle, iki kardeş Nazi Partisi’ne katıldı. Nazi döneminde ayakkabıları yok sattı, kardeşler işi büyüttü. II. Dünya Savaşı’nda fabrikaları, mühimmat üretim merkezine çevrildi. Savaş sonrası, eşlerinin başlattığı gerilimin ardından iki kardeş 1949’da ortaklığı bozdu. Rudolf, önce ad ve soyadının ilk hecelerinden oluşan “Ruda” adlı bir marka kurdu. Bu marka sonra bugünkü “PUMA” oldu. Adolf da isminin kısaltması “Adi” ve soyadı Dassler’in ilk hecesi “Das”ı birleştirerek Adidas’ı kurdu

Bu gerçek mi ya

Yıl 1924… Dassler Kardeşler, 1889 doğumlu Rudolf ile 1900 doğumlu Adolf (“Adi”), kısa adı Geda olan bir spor ayakkabı fabrikası kurdu. 1933’te Adolf Hitler’in iktidara gelmesiyle, iki kardeş Nazi Partisi’ne katıldı. Nazi döneminde ayakkabıları yok sattı, kardeşler işi büyüttü. II. Dünya Savaşı’nda fabrikaları, mühimmat üretim merkezine çevrildi. Savaş sonrası, eşlerinin başlattığı gerilimin ardından iki kardeş 1949’da ortaklığı bozdu. Rudolf, önce ad ve soyadının ilk hecelerinden oluşan “Ruda” adlı bir marka kurdu. Bu marka sonra bugünkü “PUMA” oldu. Adolf da isminin kısaltması “Adi” ve soyadı Dassler’in ilk hecesi “Das”ı birleştirerek Adidas’ı kurdu

Bu gerçek mi ya

Doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt