GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinsonu 25e satmayan büyük enayidir
Davinson özellikleri itibariyle bu parayı hatta biraz daha fazlasını hak eder. Değerini bulan her oyuncuyu satmalıyız. Sonuçta bu işin her türlü işi var. Umarım haber doğrudur da gelecek seneye şöyle bir anda net 60 milyonluk oyuncu satarak başlarız(Zaniolo, Nelsson, Sanchez)

Davinson özellikleri itibariyle bu parayı hatta biraz daha fazlasını hak eder. Değerini bulan her oyuncuyu satmalıyız. Sonuçta bu işin her türlü işi var. Umarım haber doğrudur da gelecek seneye şöyle bir anda net 60 milyonluk oyuncu satarak başlarız(Zaniolo, Nelsson, Sanchez)
maaşı + yaşı + sakatlıkları

bence daha fazlasını etmez, bu sene ve önümüzdeki sene dışında satma ihtimalimiz yok bence 30dan sonra

maaşı + yaşı + sakatlıkları

bence daha fazlasını etmez, bu sene ve önümüzdeki sene dışında satma ihtimalimiz yok bence 30dan sonra
2 sene sonra bu paralara tabi satamazsın ama yine de 8-10 civarına satabilirsin performansına bağlı olarak lakin haber doğruysa zaten sezon sonu satılır bir iki pazarlık olur orta noktada anlaşılır gider. Önemli olan haberin doğru olması gerçi Napoli haberleri de çok var. Sezon sonu belli ki yeniden yapılanma olacak Mertens, Aurier, Vini, Ndombele gibi sözleşmesi bitenler dışında Nelsson, Zaniolo, Sanchez, Tete, Zaha, Ziyech teklif gelirse Kerem, bir şekilde Oliveira, Morutan, Cicaldau gibileri çoğu bonservisle öyle gönderilemeyen kiralık falan bir şekilde gönderilip Muslera- x-x- Bardakçı- Köhn- Tor-x-x-Barış-x-İcardi tarzı bir kadro kurulacak tabi yedeklere de adam alınır. Bu sefer limitte olacağı için bence bonservis verilecek ama takımın maaş baramini de biraz azaltmak isteyecekler 10 no ve orta saha dışında yüksek maaşlı adamda geleceğini düşünmüyorum.

evine yorgun füze gelir inş
images (12).webp

Sanchez' in bizde sakatlanana kadar gösterdiği performans bambaşka bir şeydi. Atletizm, kesicilik, top kullanma gibi kriterler paketi bakımından kıyaslayabileceğim birini hiç görmedim bu ligde.

Konuşulan rakamların doğru olma ihtimalini yüksek görüyorum ve bu kadar bonservis getirebilecek bir adamı elde tutma lüksümüz tabii ki yok; kendisi de kalmak istemez o durumda.

Nelsson da gider gibi görünüyor. İkisinden biri bile gidecek olura sağlam bir stoper mutlaka alınmalı. Aklıma ilk gelenin Kopenhaglı Vavro olduğunu daha önce söylemiştim mesela.

Abdülkerim' in yaşından dolayı Avrupa' dan çok yüksek teklif alacağını sanmıyorum; aza da biz göndermeyiz. Arap yarımadası olabilir belki...

Sancheze teklif gelecek zaten yav bunu 4 ay önce dedim ben. Hatta Abdüle de teklif gelecek nelsonun kamışı yağlayıp ikna edelim diye boşa mı diyorum kasımdan beri burada :asd:

Hacı şakir twitine göre oly taraftarı, bosnalı kamilin sahibi olduğu Dubrovnik kentinde bulunan 'Restaurant Ezza' hakkında TripAdvisor'da düşük puan ve kötü yapıyorlarmış.
Yunan kardeşlerimize destek verip Google puanı da verelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt