Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.237
- 18.393
- 1.338
İlkay Gündoğan, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmak istiyor.
Todofichajes
TodofichajesSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TodofichajesBen bir hamle bekliyorum. İlkay + Rafa hem 8'i hem 10'u hem de sol kanat rotasyonunu çözer.İlkay Gündoğan, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmak istiyor.
Todofichajes
Tüzük'te belli oluyor tarihler Olağan seçimlerde. Çoğunluk falan sağlandığı da daha görülmüş değil GS'de.18 mayısta seçim ilk günü çoğunluk falan olur tam derbiden önce yönetim değişmesi çok enteresan olur ya.
mayıs sonunda lig bitince yapın işte 1 hafta ileri atsanız ne olacak.
yok zaten genelde hep belirlenen tarihe göre ilk tarihi 1 hafta öncesinde verilir heryerde - ona göre 15 gün öncesindeki bildiri ayarlarsın - hep ilk gün karavanadırda .Tüzük'te belli oluyor tarihler Olağan seçimlerde. Çoğunluk falan sağlandığı da daha görülmüş değil GS'de.
Tüzük'te seçim Mayıs'ın son haftası diye bir ibare vardı sanırım o yüzden tarih böyle olmuştur.yok zaten genelde hep belirlenen tarihe göre ilk tarihi 1 hafta öncesinde verilir heryerde - ona göre 15 gün öncesindeki bildiri ayarlarsın - hep ilk gün karavanadırda .
genede koy 20sinden sonrayakafa rahat.
yani allah korusun albayrakın dahil olduğu listeler konuşmalar vıdı vıdılar çıkar - iş o maçlara falan kalır - o ortam hiç hoş olmaz yav.Tüzük'te seçim Mayıs'ın son haftası diye bir ibare vardı sanırım o yüzden tarih böyle olmuştur.
Albayrak'ın listede olacağı daha ne zaman belli olmuştu. Eğer değişmezse son anda listede olacak zaten. Önemli olan futbolda görevli olmaması.yani allah korusun albayrakın dahil olduğu listeler konuşmalar vıdı vıdılar çıkar - iş o maçlara falan kalır - o ortam hiç hoş olmaz yav.
benim gözümde parazit bir yönetici olarak - her ne kadar çok iyi GS li de olsa - yönetici olarak zararlı bir adam. Yerinde duramaz girer çıkar kemerburgaza- oda ofiste ayarlar kendine yeşilliğe karşı.Albayrak'ın listede olacağı daha ne zaman belli olmuştu. Eğer değişmezse son anda listede olacak zaten. Önemli olan futbolda görevli olmaması.
Normalde kendisinin yönetimde olduğu dönemlerde şampiyonluğumuz çok ama dediğin gibi artık o eski ortamlar yok. Erden Timur'un futbolun başında kalması önemli olan.benim gözümde parazit bir yönetici olarak - her ne kadar çok iyi GS li de olsa - yönetici olarak zararlı bir adam. Yerinde duramaz girer çıkar kemerburgaza- oda ofiste ayarlar kendine yeşilliğe karşı.
arkadaki dönen videoda kazımcan var.
Matteo Guendouzi ile Galatasaray yeniden iletişime geçti, çok zor bir transfer ancak bir temas var.
(@burhancanterzii)Burhan yine salliyorMatteo Guendouzi ile Galatasaray yeniden iletişime geçti, çok zor bir transfer ancak bir temas var.
(@burhancanterzii)