GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WHU devre arası Zaha’yı kiralamaya çalışmış da Moyes bu sene bizden bir halt olmaz diyince fazla girişmemişler

sag beke rennes'deki guela doue'yi almamız lazım kesinlikle.

Belli olmaz. Erden Bey geçen sezon Ziyech' i ettiği gibi bunun durumunu da takip ediyordur.

Alınsa iyi olur mu? Profil olarak uygun görünüyor ama ben de pek emin değilim...
hocam kuzey afrika ve arabistan taraflarınan hayırlı futbolcu tam görmedim ben.

fegouli - para muhabbetleri oldu
belhanda - enteresan karakterdi
Omar - hayati satış yaptı
Ziyech - göreceğiz daha.istisna yetenek.

hocam kuzey afrika ve arabistan taraflarınan hayırlı futbolcu tam görmedim ben.

fegouli - para muhabbetleri oldu
belhanda - enteresan karakterdi
Omar - hayati satış yaptı
Ziyech - göreceğiz daha.istisna yetenek.
Bildiğimiz en sağlam referans abisi şimdilik. Yetenekleri kısıtlı idi ama karakter olarak bir defosunu hatırlamıyorum. Hatta o bakımdan iyi izlenim bırakmıştı...

Şu lig bir an önce zaferimizle bitsede seçime + trasnferlerle illet bir dönemi geride bıraksak.

dün GD Koç holding yönetim kurulunu gösterdi , ananas hala vekil olarak kalmış - başkanlığa devam edecek diye yorumladı.

bilmiyorum ama bu adamların başıan gelecek her başkan aynı mantaliteden gidip çıbanlık yapacak futbol ortamında öyle görüyorum.

3,7 milyon Defan Spor haberi degil mi? Yari finala 3,7 milyonsa, sampiyonlar ligini alirsa tek 1,3 milyon mu verecekler? Hic mantikli bir rakama benzemiyor.

Şu lig bir an önce zaferimizle bitsede seçime + trasnferlerle illet bir dönemi geride bıraksak.

dün GD Koç holding yönetim kurulunu gösterdi , ananas hala vekil olarak kalmış - başkanlığa devam edecek diye yorumladı.

bilmiyorum ama bu adamların başıan gelecek her başkan aynı mantaliteden gidip çıbanlık yapacak futbol ortamında öyle görüyorum.

Öyle olacak zaten. Zehir ve şerlik, adilik ve karaktersizlik bir kere zerk edilmiş bunlara. İsimlerin hiçbir önemi yok

Tamam değil renkdaş. Klubeye de transfer lazım ilk bakışta. Yedek forvet yok misal
"kulubeye transfer" kavramını doğru bulmuyorum.

sezon başında sanchez'i aldığımızda, "nellson-abdulkerim var neden böyle bir profil aldık, kimi keseceğiz" görüşü hakimdi -ben de dahil- doğal olarak. ancak sezon içi sakatlıklardan dolayı o transferin ne kadar önemli olduğunu gördük. zaten bunun için ligin en az gol yiyen takımıyız.

bence icardi'nin pozisyonuna yine ilk onbir oynayacak düzeyde efektif ve kaliteli bir forvet bulmalıyız.

sezonda 60 maç oynanıyor. her alacağımız oyuncu bence ilk onbir seviyesinde oynayabilecek düzeyde olmalıdır.

önemli olan, oyunculara bu bakış açısını henüz en başında transfer ederken anlatmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt