GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"kulubeye transfer" kavramını doğru bulmuyorum.

sezon başında sanchez'i aldığımızda, "nellson-abdulkerim var neden böyle bir profil aldık, kimi keseceğiz" görüşü hakimdi -ben de dahil- doğal olarak. ancak sezon içi sakatlıklardan dolayı o transferin ne kadar önemli olduğunu gördük. zaten bunun için ligin en az gol yiyen takımıyız.

bence icardi'nin pozisyonuna yine ilk onbir oynayacak düzeyde efektif ve kaliteli bir forvet bulmalıyız.

sezonda 60 maç oynanıyor. her alacağımız oyuncu bence ilk onbir seviyesinde oynayabilecek düzeyde olmalıdır.

önemli olan, oyunculara bu bakış açısını henüz en başında transfer ederken anlatmak.

Bende yoktu o görüş renkdaş. Klubeye demek genel kadronun güçlendirilmesi demek zaten. Kulübede oturacak isim demek değil. Tabirlerimizde farklılık var sanırım.

İstanbul Karagümrük maçında herkes 2. Penaltıyı tartıştı ama ilk penaltı daha komedi lan. Ne rezil salak hain hakemler yönetiyor bu ligi

18ler 25ler Lazbappe icin komik rakamlar.

25 minimum olmali bence. 30-40 arasi bi fiyata satilabilir seneye, CLde son 16ya kalirsak ozellikle.

Ben olsam Milli Takimda cok buyuk patlama yapar ve 35 civari teklifler gelirse degerlendiririm. Aksi taktirde seneye sol kanatı emanet ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1713696710075.webp

13.30 başşak rize
14.00 gs ereğli youtube
14.30 hannover st pauli bein4
15.30 everton not forest bein3
17.00 lamia pana tv8.5
18.30 dortmund leverkusen bein4
19.00 gs pendik
22.00 real barça ssport

Maç programımızı hazırladık.

00.00

1713698827881.webp

Oğuz aydını izledim iyice. Bence büyük takımda oynayabilir. Top tutabiliyor arkası dönük. Çalım atıyor hızı iyi asistleri iyi

Çok fazla para vermezsek isterim kendisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt