GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bonservis harcayalım sağ bek, 8 numara ve 10 numaraya 30-40 m euro bütçe ayırmak lazım fark yaratacaksak böyle olacak genç, potansiyel ve sisteme uygun adamları aldığımızda o fark giderek açılacak.

her şeyden en önemlisi orta saha yaw. gerekirse zaniolo style 15-20 m euro bonservis verelim.

ancak kesinlikle kendini ispat etmemiş, yüksek potansiyelli, genç vb gibi bir riske girmeyelim pls. bildiğin güncel performansıyla cayır cayır yanan bir zat almalıyız 8 numaraya.

sağ bekte bu riske girilir, ok. ama 8 numarada zar atmayalım artık.

her şeyden en önemlisi orta saha yaw. gerekirse zaniolo style 15-20 m euro bonservis verelim.

ancak kesinlikle kendini ispat etmemiş, yüksek potansiyelli, genç vb gibi bir riske girmeyelim pls. bildiğin güncel performansıyla cayır cayır yanan bir zat almalıyız 8 numaraya.

sağ bekte bu riske girilir, ok. ama 8 numarada zar atmayalım artık.

mesela kim

Rafa / Lazar Samardzic
Kumbede
Hoghberg / Betancur
Fofana
Bentancur ACL sakatlığı geçirdiği için düşündürüyor ama belki o sayede transferi mümkün olabilecek.

O mu olur başka biri mi olur, Torreira' ya Güney Amerikalı sağlam bir partner iyi gider; tercihen de Arjantin-Uruguay (Brezilyalılar biraz değişik olabiliyor, her yönden iyi araştırmak lazım).

Galatasaray takımına kimliğini kazandıran oyuncuların; öncelikli olarak Muslera-İcardi-Torreira olduğu kanısındayım ki hocanın da onları herkesten ayrı tuttuğunu gözlemliyorum. Çete durumu filan söz konusu değil elbette; adamlar aynı zamanda şahane takımdaşlık örnekleri. Oralardan devam edilmeli...

Yok mu PLden düsecek takimda iyi bir OS? Ordan iyi bir adam Championshipde oynamayi istemiyorum diye rest cekip 10-15 milyon arasi bize gelsin.

aklıma biri geldi, rodrigo de paul mesela. adamı almak çok zor tabi ama tutmaması imkansız yaw. 29 yaş falan demeyeceksin bildiğin 20 m euro bons verip alacaksın. torriera ile oluşturacağı ikiliyi düşünemiyorum bile :d

8 numara transferi için profil bu olmalı. iyi bir cl takımının ilk onbir oyuncusu yani.

Özledik...

1715370277632.webp

Sezon sonu zorunlu bir degisim olacak gibi. Kerem Akturkoglu, Nelsson, Davinson, Zaha ve Tete ayrilmasini bekledigim oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt