GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem D kalır Kerem A'da Arabistan, MLS'den teklif varsa 15 civarına ki Arabistan'dan ilgilenenler var diyorlar ki anlaştığı menajerde Merih'in menajer sanırım, Avrupa orta sıra takımından teklif olursa 10-12 civarına gider. Yerine de Oğuz Aydın'ı almaya çalışırız ve alırız bence.
Müthiş takas olur bence. 15 k Aktürkoğlu gitse 3, 3.5 m Oğuz Aydın güzel trade. Okan hoca müthiş parlatır Oğuz u sevdiği tarz oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş takas olur bence. 15 k Aktürkoğlu gitse 3, 3.5 m Oğuz Aydın güzel trade. Okan hoca müthiş parlatır Oğuz u sevdiği tarz oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz Aydın 5 milyon istiyormuş takımı ki bence Kerem A'nın gitmesi durumunda her türlü alınmalı.

Kerem A. giderse iki üç seneye Koçun kayığına biner. Eski topçumuza imza attırma fırsatını kaçırmaz malum camia.

Bugünden bakarak 11 yabancılı fantezi bir kadro.

Satılanlar;
Kerem, Victor Nelsson, Zaniolo, Tete, Zaha / Ortalama 55 Milyon Euro

Gelenler;
Nordi Mukiele/Senaya, David Alaba/Varane, Sofyan Amrabat, Facundo Pellistri
İlkay Gündoğan, Oğuz Aydın, Yasin Özcan, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı

lineup-builder.png

Bu mondragon baya tirt bir herifmis yaw o dönem öyle bir kitliktaydik ki epey beğeniyorduk..Şimdi eski fener derbilerine bakıyorum herifin yediği her gol komedi

Bu mondragon baya tirt bir herifmis yaw o dönem öyle bir kitliktaydik ki epey beğeniyorduk..Şimdi eski fener derbilerine bakıyorum herifin yediği her gol komedi
''Duvar'' olduğu FB derbileri de var; bizden 3(4?) oyuncunun atıldığı 1-0 lık maçta 'ben burdayım!' hareketi vardı mesela. 6-0 lık maçın fazla tesirinde kalmışsın sanki; o maç çok kötüydü...

''Duvar'' olduğu FB derbileri de var; bizden 3(4?) oyuncunun atıldığı 1-0 lık maçta 'ben burdayım!' hareketi vardı mesela. 6-0 lık maçın fazla tesirinde kalmışsın sanki; o maç çok kötüydü...

6-0 dan sonraki maçlara denk geldim.. Vaktin olursa bir bak derim 2005-2006 falan hep komedi goller yemiş..

Barcelona'nın en iyi futbolcusunu almak için adamlara ne vereceğiz ciklet mi.

Çok ihtiyaçları olan bonservisle.
Niye yaw herifler kulübün her malının hissesini dağıtmadı mı

Roque gidiyor deniyor ondan minimum €30-40m alırlar

Raphinha, Araujo, De Jong, Yamal hepsi hakkında dedikodu çıktı ve hepsi dehşet bonservisler getirebilecek herifler

Bizim İlkay için vereceğimiz bonservis ne olacak ki, en fazla 7-8m veririz netçede ki o bile fazla

O mu kurtaracak Barcelona'yı

Barcelona'nın en iyi futbolcusunu almak için adamlara ne vereceğiz ciklet mi.
1+1 sözleşmesi var. Muhtemelen Barça uzatacak. İlkay muhtemlen size bonservissiz geldim. Bu yüzden tekrar bonservisini isteyecek yada az bir ücrete gelecek. Olursa ..

İlkayin ayrılmak istediğini Avrupa basını yazdı. PSG maçı sonrasi soyunma odasında bir oyuncu ile kavga ettiği yazıldı.

Barça yönetiminin ilkaya gereken ilgiyi göstermediği yazıldı.

1+1 sözleşmesi var. Muhtemelen Barça uzatacak. İlkay muhtemlen size bonservissiz geldim. Bu yüzden tekrar bonservisini isteyecek yada az bir ücrete gelecek. Olursa ..

İlkayin ayrılmak istediğini Avrupa basını yazdı. PSG maçı sonrasi soyunma odasında bir oyuncu ile kavga ettiği yazıldı.

Barça yönetiminin ilkaya gereken ilgiyi göstermediği yazıldı.
Araujo ile kavga ettiler ki ona kavga bile denemez, bu seviyede böyle hatalar yapılamaz dedi diye o herif de trip atmış vs.

Barcelona'nın gereken ilgiyi gösteremediğini, İlkay'ın ayrılmak istediğini kim yazmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt