- 11 Aralık 2009
- 18.336
- 11.127
- 1.998
İlkay' ın maaşı zaten yüksek, bir de üzerine bonservis verilemez, verilmemeli; yaş 34...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araujo ile kavga ettiler ki ona kavga bile denemez, bu seviyede böyle hatalar yapılamaz dedi diye o herif de trip atmış vs.
Barcelona'nın gereken ilgiyi gösteremediğini, İlkay'ın ayrılmak istediğini kim yazmış?
Türk basını sürekli yazıyor zaten de kaynak Türk basını mıBu haber türk basininda da konusuldu. Daha devre bitmeden ilkayin Barcelona da hayal kırıklığına ugradigi yazildi çizildi. Lisansının geç cikarilmasi (ilk maça günler kala) vs. falan ilkayi memnun etmemiş. Linkleri bulsam Atacam sana da.
Bu haber Nisan ayinda cikmis
Todofichajes'te yer alan habere göre; İlkay Gündoğan, Barcelona'dan ayrılmak istediğini kulübüne ileterek 'Ben gidiyorum' dedi. Tecrübeli yıldızın, önümüzdeki yaz transfer döneminde takımdan ayrılmayı planladığı aktarılıyor. Atletico bir kaç Arabistan kulübü istiyormuş
Son çıkan haberlere göre Xavi'nin ayrilasina da üzülmüş İlkay.
Türk basını sürekli yazıyor zaten de kaynak Türk basını mı
Ben hiçbir Tier 1 kaynaktan (Fabrizio, Moretto, Polo vs.) böyle bir haber görmedim
Todofichajes dediğin şey fotospor gibi bir şey. Xavi de ayrılmıyor bu arada son çıkan haberler o yöndeydi, eğer son bir iki haftada aksi yönde bir haber çıkmadıysa tabii
Raporladım rtaş Cimbomluları kandırmaya hakkın yok.En son Yağız söyledi. Yaz dönemi kesin teklif yapilacak. İlk haber Kasım'da çıktı. Burhan Can yazdı. Münih maçından önce Galatasarayin İlkay ile konuştuğu yazıldı. Baya da ses getirmişti o gün.
İlkayin Barcelona da memnun olmadığı konular olduğu yazıldı. 5-6 aydan beri haberler çıkıyor. Birinin bana soracağını bilsem linklerini kaydederdim.
Fabrizo falan hep transfer belli aşamaya girince giriyorlar.
İlkayin eşinin ispanyada yaşamaktan mutlu olmadığı da yazılıp çiziliyor. Hatta barcelonaya imza atmasına gönüllü olmadığı söylenmiş zamanında. Türk magazin basınına bile düşmüş
2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı1+1 sözleşmesi var. Muhtemelen Barça uzatacak. İlkay muhtemlen size bonservissiz geldim. Bu yüzden tekrar bonservisini isteyecek yada az bir ücrete gelecek. Olursa ..
İlkayin ayrılmak istediğini Avrupa basını yazdı. PSG maçı sonrasi soyunma odasında bir oyuncu ile kavga ettiği yazıldı.
Barça yönetiminin ilkaya gereken ilgiyi göstermediği yazıldı.
Vermedi, başka sponsor aldık. Bizi de tokatladı
Halk arasında kıllısını aramak dedikleriIlkayi kesinlikle istemiyorum, 32 yasindaki orta saha oyuncusuna gerek yok.
Bizi torrik gibi dinamizimi olan hayvan lazim
Böyle durumlarda kalender olup, önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorumTokatci oldugu cok belliydi yalniz
Adam kendi adini vermis bir de GKN yapmis![]()
Benfica nın evinde Marsilya ile oynadığı maçı izledim Rafa Silva 10 numara pozisyonunda takıma çağ atlatır keşke olsaMertens'in önüne yazılacak ismin İlkay gibi zeki bir oyuncu olması lazım. Mertens'den daha düşük oyun zekasına sahip bir oyuncu o mevkiiyi dolduramaz. Yine Mertens alır formayı sonrasında.
Olsun Alim, ne güzel Yarma şeftali gibi ikiye ayırmış renkdaşımızRaporladım rtaş Cimbomluları kandırmaya hakkın yok.
İş bonservisine kaldıysa hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz Mustafamİlkay' ın maaşı zaten yüksek, bir de üzerine bonservis verilemez, verilmemeli; yaş 34...
Rafa bizim mevcut sistemde 20 golü görebilir. Ama takım savunmasında Mertens kadar etkili olur mu bilemedim.Benfica nın evinde Marsilya ile oynadığı maçı izledim Rafa Silva 10 numara pozisyonunda takıma çağ atlatır keşke olsa
Torreira nın yanına alacağımız adam hayati önem arz ediyor. Mertens pozisyonunda olupta pres ve top kapma becerisi yüksek kaç adam var ki?Rafa bizim mevcut sistemde 20 golü görebilir. Ama takım savunmasında Mertens kadar etkili olur mu bilemedim.
Rafa bizim mevcut sistemde 20 golü görebilir. Ama takım savunmasında Mertens kadar etkili olur mu bilemedim.
Rafa bizim mevcut sistemde 20 golü görebilir. Ama takım savunmasında Mertens kadar etkili olur mu bilemedim.