GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkayi kesinlikle istemiyorum, 32 yasindaki orta saha oyuncusuna gerek yok.

Bizi torrik gibi dinamizimi olan hayvan lazim
İlkay'ı alabileceğimizi sanmıyorum ama olurda gelirse Mertens'in bölgesinde kullanırız orada çok iyi de katkı verir zeka, son vuruş, teknik, uzaktan şut, ceza sahasına koşu gibi tüm özellikler var Mertens yerini daha iyi dolduracak birini bulamayız İlkay'dan ikinci de Rafa Silva olur herhalde gelme ihtimalleri az çok bulunan oyuncular arasında.

Bu sezon yapilan karavana (ya da kismen karavana) transferler umarim yapilmaz. Daha isabetli isler yapariz. Biraz sampiyonluk buyusuyle unutuyoruz ancak bazi transferlerimiz gercekten hem tutmadi hem de beklentilerin altinda kaldi.

Bu sezon yapilan karavana (ya da kismen karavana) transferler umarim yapilmaz. Daha isabetli isler yapariz. Biraz sampiyonluk buyusuyle unutuyoruz ancak bazi transferlerimiz gercekten hem tutmadi hem de beklentilerin altinda kaldi.
Okan hoca olmasa bu sene büyük ah vah çekilirdi ucuz yırttık seneye aynı hatayı yapmamak mühim olacak umarım hatalardan ders alınmıştır çünkü tam kırılma senesindeyiz rakiplerle olan farkı net açarız gibi gözüküyor.

Okan hoca olmasa bu sene büyük ah vah çekilirdi ucuz yırttık seneye aynı karavana yapmamak lazım hatalardan ders alınırsa rakiplerle olan farkı net açarız gibi gözüküyor.

Aynen.. Hoca ve genel yonetici yardimlariyla isi kotardik ancak kagit ustunde ve dahi maddi yatirimlara bakinca alinan verim aslinda cok dusuk. Gecen sezonun kilit isimleri tasidi yine bizi + BAY'in yukselen performansi. Zaha cok cok az, Ndombele eksi, Angelinho eksi, Kohn simdilik ehh iste, Aurier yok, Vini yok, Tete zarar... Neyse bence cok karavana attik. Sanchez, Demirbay ve bir miktar Ziyech (sonra sonra) disinda oyle cok verim aldigimiz bir transferimiz yok yada "iyi ki almisiz" dedigimiz. Erden Timur'u ovuyoruz falan ama bunlarda diger gercekler. Kendisi de bunun farkindadir umarim. Sampiyonluk iyi guzel ama bu takim bir tik ileri gitmeli her sezon, en az. Gorunen o ki, kadro yapisinda oyle cok da buyuk bir gelisme olmadi.

Aynen.. Hoca ve genel yonetici yardimlariyla isi kotardik ancak kagit ustunde ve dahi maddi yatirimlara bakinca alinan verim aslinda cok dusuk. Gecen sezonun kilit isimleri tasidi yine bizi + BAY'in yukselen performansi. Zaha cok cok az, Ndombele eksi, Angelinho eksi, Kohn simdilik ehh iste, Aurier yok, Vini yok, Tete zarar... Neyse bence cok karavana attik. Sanchez, Demirbay ve bir miktar Ziyech (sonra sonra) disinda oyle cok verim aldigimiz bir transferimiz yok yada "iyi ki almisiz" dedigimiz. Erden Timur'u ovuyoruz falan ama bunlarda diger gercekler. Kendisi de bunun farkindadir umarim. Sampiyonluk iyi guzel ama bu takim bir tik ileri gitmeli her sezon, en az. Gorunen o ki, kadro yapisinda oyle cok da buyuk bir gelisme olmadi.
Erden Timur'un tecrübe yılı oldu hataları, doğruları, yanlışları sonuçta 2 senede çok büyük tecrübe edindi tam devam etmesi gereken yıldayız ama içeride neler olduğunu bilmiyoruz umarım bir şekilde futbol şubesinde devam eder staj senelerini iyi geçirdi prime senelerinde ülkeye Avrupa kupası getirecek bir kadroyu kurar.

Erden Timur'un tecrübe yılı oldu hataları, doğruları, yanlışları sonuçta 2 senede çok büyük tecrübe edindi tam devam etmesi gereken yıldayız ama içeride neler olduğunu bilmiyoruz umarım bir şekilde futbol şubesinde devam eder staj senelerini iyi geçirdi prime senelerinde ülkeye Avrupa kupası getirecek bir kadroyu kurar.

Umalim oyle olsun Umut.

Bu sezon %20 yanilma payi olmali zira gecen transfer sezonu kabaca tam tersiydi. Umalim ki daha dogru isler yapilir.

Umalim oyle olsun Umut.

Bu sezon %20 yanilma payi olmali zira gecen transfer sezonu kabaca tam tersiydi. Umalim ki daha dogru isler yapilir.
Bu sene en kritik konu yerli oyuncular olur 14 yabancıdan 12 yabancıya düştüğü için yerli oyuncuları çözmemiz lazım zaten iyiyiz ama dahada iyi hale gelip yerlide çok daha iyi duruma gelirsek ligde rahatlıkla büyük fark yaratırız.

Fenerde ferdi gidecek son senesi deniyordu, İrfan seneye böylesi bir kariyer sezonu daha yaşayamaz, Cengiz'in pek toparlama ihtimali yok bir tek ellerinde İsmail kalıyor inanılmaz çökecekler.

Beşiktaş ve Trabzonspor'da yerli konusunda büyük sorunları olur rotasyonda da olsa iyi yerlilere pek sahip olacak gibi görünmüyorlar.

olur olur, mertens’i ilk aldığımızda da büyük bir kesimin aklında takım savunması konusunda şüpheler vardı, hoca dokunuşu çözer o tarafını
Hoca dokunuşu bir yere kadar. Transfer edilirse, direkt skor katkısının daha yüksek olmasını muhtemel gördüğüm Rafa Silva, o tür bir dönüşümü baştan reddedebilecek biriymiş izlenimi veriyor.

Biraz da oyuncuda olacak. Hocanın talebiyle olsa; Kerem' e sihirbazlık denemelerini azaltmasını, kanat oynarken biraz da çizgide takılmasını; Zaha' ya hep aynı çalımı denememesini, rakip oyuncuların yemediğini söylememiş olmasına ihtimal vermiyorum mesela. Sonuç?..

Son düzenleme:
Bu sene en kritik konu yerli oyuncular olur 14 yabancıdan 12 yabancıya düştüğü için yerli oyuncuları çözmemiz lazım zaten iyiyiz ama dahada iyi hale gelip yerlide çok daha iyi duruma gelirsek ligde rahatlıkla büyük fark yaratırız.

Fenerde ferdi gidecek son senesi deniyordu, İrfan seneye böylesi bir kariyer sezonu daha yaşayamaz, Cengiz'in pek toparlama ihtimali yok bir tek ellerinde İsmail kalıyor inanılmaz çökecekler.

Beşiktaş ve Trabzonspor'da yerli konusunda büyük sorunları olur rotasyonda da olsa iyi yerlilere pek sahip olacak gibi görünmüyorlar.

$ikecilerin isi belli olmaz para kaynaklari cok o nedenle biz kendimizi referans almaliyiz once sayet hedef ileri gitmekse ve dahi CL'de kalici olup ileride basari hatta kup getirmekse.

Hedef bolgelerimiz belli, gerekli katki ve duzeltmeler yapilmali. Transfer basarimiz baya dusuk kaba bir analizle de goruluyor bu. Bunu en kotu notrlesek cok daha iyi bir yere geliriz.

Torreira yanına net A+ oyuncu lazım aynı şekilde Mertens'i rotasyona sokup ara ara dinlendirebileceğimiz yine kaliteli bir oyuncu daha lazım.

Oliveira, Zaha, Viniscius, Tete, Ndombele, Aurier bunların %100 olmayacağı gözüküyor. Zaniolo kiralıktan geri dönecek kalıp kalmayacağı belirsiz gözüküyor Ziyech'de aynı şekilde kalacağı söyleniyor ama o da belirsiz olduğunu düşünüyorum.

Sanchez'in de transfer söylentileri var altının boş olacağını pek sanmıyorum fırsat olarak geldi 1 sene katkısını verdi muhtemelende iyi bir satışla para kazanacağız.

Şu an kağıt üstünde bakınca sağ bek, orta saha ve 10 numara konusunda hatta yedek forvet bu 4 mevkide hata yapmazsak seneye farkı açarak gideriz.

Muslera
Günay

??? - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
??? - Kaan - Emin - ???

Torreira - ???
Berkan - Demirbay

Ziyech - ??? - Barış
Yunus - Mertens - Zaniolo(?)

Icardi
???​

Torreira yanına net A+ oyuncu lazım aynı şekilde Mertens'i rotasyona sokup ara ara dinlendirebileceğimiz yine kaliteli bir oyuncu daha lazım.

Oliveira, Zaha, Viniscius, Tete, Ndombele, Aurier bunların %100 olmayacağı gözüküyor. Zaniolo kiralıktan geri dönecek kalıp kalmayacağı belirsiz gözüküyor.

Sanchez'in de transfer söylentileri var altının boş olacağını pek sanmıyorum fırsat olarak geldi 1 sene katkısını verdi muhtemelende iyi bir satışla para kazanacağız.

Şu an kağıt üstünde bakınca sağ bek, orta saha ve 10 numara konusunda hatta yedek forvet bu 4 mevkide hata yapmazsak seneye farkı açarak gideriz.

Muslera
Günay

??? - Kaan - Emin - ???

Torreira - ???
Berkan - Demirbay

Ziyech - ??? - Barış

Icardi
???​

Aynen. Ancak bu sezon, Icardi'nin yedegi gercekten de iddiali bir isim olmali (maddi olarak degil ancak potansiyel olarak diyelim). Vini, Bakambu falan o seviyede degil(di) maalesef. Ortasaha, solbek ve de ofansif ortasaha cok kritik tabi diger mevkilerin ayni kalacagini dusunursek.

+1 ama olumlu bakmakta gerekiyor. Ogrenmesinin yaninda isi sahipleniyor oyle profesyonel ayagina yatmiyor (bunun arti ve eksileri var).
transferlerin iyi veya kotu cıkmasından bagımsız olarak ben yapılan tercihlerin arkasında bir futbol aklı veya metodolojisi gormuyorum. tamamen 'fırsat transferi' dusturuyla gidiliyor gibi. mesela fatih demirelinin almanya transferlerine daha cok guveniyorum cunku orda bir akıl yurutme gorebiliyorum. erden timur'u ne kadar seversek sevelim futbol bilgisinin ortalama bir isadamından fazla olduguna dair bir veri yok. o yuzden sportif direktorle calisma dusuncesi yoksa bile transfer konusunda mutlaka sportif destek almalı. kendini kaptırmak kolaydır bu işlere.

transferlerin iyi veya kotu cıkmasından bagımsız olarak ben yapılan tercihlerin arkasında bir futbol aklı veya metodolojisi gormuyorum. tamamen 'fırsat transferi' dusturuyla gidiliyor gibi. mesela fatih demirelinin almanya transferlerine daha cok guveniyorum cunku orda bir akıl yurutme gorebiliyorum. erden timur'u ne kadar seversek sevelim futbol bilgisinin ortalama bir isadamından fazla olduguna dair bir veri yok. o yuzden sportif direktorle calisma dusuncesi yoksa bile transfer konusunda mutlaka sportif destek almalı. kendini kaptırmak kolaydır bu işlere.

Sonuna kadar katiliyorum. Ben belki ozetleyemedim ancak net belirtmissin "firsat transferi once" kafasi var. Bu cok yanlis ya da riskli diyelim. Oturmus bir kadroda kismen tutuyor ki biz gecen sezondan zaten oturmus bir kadro almadik kismen boyleydi. Durust olalim, sansimiz da yaver gitti pek tabi verilen emekler vs.. goz ardi edilemez ancak bunu tekrar etmememiz lazim.

Oliveira, Zaha, Viniscius, Tete, Ndombele, Aurier bunların %100 olmayacağı gözüküyor. Zaniolo kiralıktan geri dönecek kalıp kalmayacağı belirsiz gözüküyor Ziyech'de aynı şekilde kalacağı söyleniyor ama o da belirsiz olduğunu düşünüyorum.

Muslera
Günay

??? - Kaan - Emin - ???

Torreira - ???
Berkan - Demirbay

Ziyech - ??? - Barış

Icardi
???​

Davinsonun pek burda aidiyet besledigini sanmiyorum, ustellik Napolinin ciddi ilgisi var. Eger konusulan 20m ustu gelirse, hemen satilmasi lazim.

Torreirain yanina birtane cigersiz, cift yonu oynayabilen A+ oyuncu lazim. Hoghjberg, Betancur, Thuram, sifir soru isaretiyle transfer lazim oraya.

Sag bek icin, gonlumden gecen isim Aaron wan bissaka, ayni boey gibi kemik gibi yapisacak, atletik bir bek lazim.

Sagbek ; Wan bissaka
8: Hoghberg/ (bugun twitterde Sofyan Amrabat istiyor okan buruk haberleri vardi)
10: Rafa SIlva / Ilkay
Yedek forvet: Iheanacho / Giroud 1 yillik hayir demem

Muslera
Günay

??? - Kaan - Emin - ???

Torreira - ???
Berkan - Demirbay

Ziyech - ??? - Barış

Icardi
???​
Genel olarak katılıyorum.

Davinson giderse, mümkünse 2021 Nelsson gibi biri alınmalı. Bulunamıyorsa tecrübeli biri de olur. Nelsson da giderse +1 tecrübeli stoper...Kaan stoperde çok iyi değil, Emin' e de ilk stoper yedeği olarak güvenmem. Orada kumar olmaz...

Zaniolo bu takımda olmaz. Kanat oynayamaz o adam; mevcut kadro ve oyun planında hiçbir mevkide olmaz gerçi...

Yunus da Ziyech' in yedeği olarak biraz zayıf görünüyor.

Zaha ve Tete kulüp menfaatlerine uygun şekilde gönderilir umarım. Kerem de gidecek gibi görünüyor. En az bir, mümkünse iki kanat oyuncusu daha lazım...

Pek de katılmamışım sanki?!..

Daha once istedigimizde gelmek
istemeyen topcular o sezonda isleri iyi gitmedi diye bir sonraki sene gelmek isterlerse bas parmagini isaret parmaginla orta parmaginin arasina sokup bilegini sallayacan. Gozune gozune sokup. Zibilyon tane topcu var dunya uzerinde. Illa biri bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt