GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaş Özdemir: "Sen burada kime gönderme yapıyorsun? Trabzonspor gözünüzde öyle şey görünmesin. Ayağa kalkarsak ne olur tüm Türkiye biliyor. Galatasaray'dakiler kendilerine dikkat etsinler."

bu hamsileri görmezden gelmeli

1 ay once spaletti ilen slot nan fln muhatap oluyoduk

simdi kuymaklarla muhatap oluyoruz mğna

Ulaş Özdemir: "Sen burada kime gönderme yapıyorsun? Trabzonspor gözünüzde öyle şey görünmesin. Ayağa kalkarsak ne olur tüm Türkiye biliyor. Galatasaray'dakiler kendilerine dikkat etsinler."

Ayaga kalk bakalim noluyor

brugge maçını izledim onyedika'yı hiç beğenmedim ayrıca belçika liginden topçu alınmaz sirk ligi

O zaman ben görseldeki ilk 11 i düşünürüm. Kimse kusura bakmasın.

1775943826133.webp

Fenerli futbolculardan sahanın içinde traftarları dayak yerken bu tipitipler neredeydi acaba?

2010-2011 lig kupası fbnin müzede

Ayağa kalkmak için neyi bekliyosun 15 senedir

Sadri'nin dediği gibi konuştu da işte 5 dk Sara konuşup 1 cümleyi çekince boşa gidiyor.

Programı izledim, Bülent K. diyor ki Sara'nın tavanı çok daha yüksek ve net bir 8 numara. Galatasaray her geçen sezon gittikçe daha hızlı ve dikine oynamaya çalışan bir takım oluyor, seneye daha da bu yönde ilerleyecekse orta sahaya Sara, Torreira değil füleli minimum 183-185 boyunda topla çıkabilen hızlı oyunculara ihtiyacı var. Eğer biraz daha orta sahada topa basıp oynamak isterse zaten bu konuda ligin en iyi iki oyuncusuna sahip yani İlkay ve Sara'ya, dedi.
Ulan sen burada bizd bile ağızınıdan bir hayır çıkmazmı ne negatifsiniz be öff diyorsun kalafatin programi nasıl izledin :asd:

Ulan sen burada bizd bile ağızınıdan bir hayır çıkmazmı ne negatifsiniz be öff diyorsun kalafatin programi nasıl izledin :asd:

Kalafat her ne kadar Galatasaray'lı olsa da özünde Beşiktaş'lı, yani şunu demek istiyorum çok daha duygularını geride bırakarak objektif halde yorum yapabiliyor haliyle, bi de söylemlerinin hepsine katılmasam da bazı yorumları düşünceleri iyi oluyor. Farklılık iyidir ya.

Olm bi de Kalafat buradaki gibi negatiflik kasmıyor ki. Adam bana göre yanlış olsa bile bi en azından söylemesinde bi gerekçe var. Burada adam gelmiş diyor ki bu takım önümüzdeki 6 maçın 3'ünü bile kazanamaz şampiyon Fener.

Kalafat her ne kadar Galatasaray'lı olsa da özünde Beşiktaş'lı, yani şunu demek istiyorum çok daha duygularını geride bırakarak objektif halde yorum yapabiliyor haliyle, bi de söylemlerinin hepsine katılmasam da bazı yorumları düşünceleri iyi oluyor. Farklılık iyidir ya.

Olm bi de Kalafat buradaki gibi negatiflik kasmıyor ki. Adam bana göre yanlış olsa bile bi en azından söylemesinde bi gerekçe var. Burada adam gelmiş diyor ki bu takım önümüzdeki 6 maçın 3'ünü bile kazanamaz şampiyon Fener.
Kalafatin katilmadigim tek noktası yetistirme odakli olma isi. Orada ayriliyoruz yoksa benzer dusuncedeyim bir çok dediginde o programda ama bende yetiştirme odaklilik yok oraya gelince ;

Kalafatin katilmadigim tek noktası yetistirme odakli olma isi. Orada ayriliyoruz yoksa benzer dusuncedeyim bir çok dediginde o programda ama bende yetiştirme odaklilik yok oraya gelince ;

Abi ona da artık mesleki deformasyon diyelim. Mesela risk yöneticileri de gittikçe hayatlarında sürekli her şeyde risk hesaplaması yapar hale gelir ya, o misal.

Kalafat negatif değil bana göre, hatta oldukça açık fikirli. Açık fikirlilikten dolayı o bana zıt gelen fikirleri oluşuyor zaten. Mesela OB için diyor ki son yayınında, Galatasaray'ın şu anki kadrosu baştan sona baba oyuncular, her birinin egosunu vs. yönetebilmek bir challange ve bence hiçbir başka yerli hocanın da yapamayacağı bir şey. Ama sorun şu, neden sürekli böyle oyuncular? Büyük takım büyük oyunculardan oluşur mantığından çıkılması gerek vs vs.

Niye bu örneği verdim, hem OB'nin yaptığı iyi şeyleri söylüyor, hem hatalı kararlarını. Abi bu negatiflik değildir yani. Adam son yayında dedi ki "ben taraftarı anlamıyorum, Fenerbahçe medyası Galatasaray'la olan yarışın hep sıcak kalması için sürekli gündem oluşturuyor ama o yarış çoktan bitti, her kulvarda fark attın, 3 sene şampiyon olamasan ne olur? GS taraftarının FB'yi umursamayı, onlarla yarışmayı bırakması lazım. Galatasaray'ın tüm odağı Avrupa'da olmalı, yine bi UEFA kupası kazanmak olmalı" vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt