Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.079
- 20.818
- 2.663
Tribünde olan biri söylesin yaw ben İcardiyi ısınırken hiç görmedim, ısınmadan adam oyunamı girdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in kariyeri hatta sol ayağı Sara'yı top diye oynar 21/22 sezonu Hamsik geldi Trabzon'u şampiyon yaptı böyle adamlar genelde şampiyon yapıyor.Geçtiğimiz yıllarda sahada Mertens gibi bir tilki vardı. Öyle ya da böyle topu hücumda tutma süremiz daha fazla oluyordu. Gerektiğinde geriye gelip top alıp takımı rahatlatıyordu. İleride rakibi çok rahat bozup kanatlara ve forvete, bindiren beke, orta sahaya anında alan açıyordu. Bu sene Sara falan 1 kişiyle bile çok rahat marke ediliyor. Anında siniyorlar.
Kamera gösterdi ısınıyordu bi araTribünde olan biri söylesin yaw ben İcardiyi ısınırken hiç görmedim, ısınmadan adam oyunamı girdi?
Osimheni şu boklu bjkye koy direk şampiyon olur, osimhensiz maç kazanmayı değil futbol oynamayı öğrenmeliyiz 1 seneden beri diyoruz,, ulan ite köpeğe rezil ettiniz hiçmi onurunuz yok
Kazandığımız maçlarda bile eziliyoruz geneldeBu sezonki tehlike sadece bu maçta değil ki birçok maçta başımıza geldi geçtiğimiz yıllarda 1-0'ı koruyabiliyorduk ama artık koruyamayız her maç gol yiyoruz. Sezon başından beri iyi oynadığımız maç sayısı 1 elin parmağını geçmez.
Göztepe maçında 2-0'dan sonra 2-2 olsa muhtemelen 4'lük olup yenilirmişiz. Alanya dep var, Kocaeli dep var, Trabzon dep var hepsinde leş ötesi oynadık. Fener'e karşı 0-1 öndesin 2'li averajı alma şansın var puan farkını açma şansın var orada bile 2 dakika savunamıyorsun.
İç sahada trabzon'a ve beşiktaş'a puan bıraktın, Antep ve Kocaeli'ye puan bıraktın. İnsanda biraz utanma olur bu takım CL'de istediği kadar maç yapsın Juventus dep leş ötesi, Liverpool dep 8-9 olurdu.
Orta sahan kadar takımsın bu ligde şampiyon olurken orta saha farkıyla olduk tabi diğer mevkileri geçmemek lazım ama orada da fark yaratabiliyorduk.Kazandığımız maçlarda bile eziliyoruz genelde
Gs markası+şu paralar oynanan oyunla asla örtüşmüyor yakışmıyor da
Yeleği giyip kornerin orda olduğu yerde duruyorTribünde olan biri söylesin yaw ben İcardiyi ısınırken hiç görmedim, ısınmadan adam oyunamı girdi?
şamp olduktan sonra gidecekse olur
ne noa langı hocamseneye acil
ilk olarak elemanı yaka paça kovacağız! başka çaresi yok
sonra adam gibi bir goca getireceğiz! çalışkan, ne konuştuğunu bilen, karizmatik, ağırbaşlı, futbolu bilen bir hoca
sonra
sallai (topçu değil)
singo ( 20 milyon)
barış (30 milyon)
satılmalı bütçe oluşturulmalı
icardi ile güzel bir veda yapılmalı
noa lang alınmalı iyi bir hocayla müthiş işler yapar
bu elemanla bu çocukda çöp olur
noa langdan daha iyi bir kanat alamayız!
acil bir 10 numara ve hayvan gibi iki ortasaha
sarayla torriki yedek bırakacak cinsden
ve acilinden bir solstoper!
takımın diğerleri kalabilir
NOT; iyi bir hocanın barışla işi olmaz
çünki pas oyununda barış etkisiz eleman
kaos futbolu topçusu barış tam elemanlık!
Kazandığımız maçlarda bile eziliyoruz genelde
Gs markası+şu paralar oynanan oyunla asla örtüşmüyor yakışmıyor da