GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen var diye sürekli pres oyunu düşünmekte anlamsız, Okan hoca neden bu kadar çözümsüz bırakıyor takımı anlayamıyor. Osimhen zaten her şeyi yapabiliyor kenardan top getirsen vurabiliyor, Ortadan top getirsen bağlantı olup tutabiliyor. Ceza sahasında buluştuğunda da bir şekilde kaleye gönderiyor. Böyle bir adam varken elimizde neden topu şişirip önde pres yapmaktan başka bir oyun formatımız yok ki. Kanattan hücum varyasyonları veya güçlü bir set oyunuyla bu ligde çözülmüyecek maç yok ama futbolcuların fiziksel gücüne dayalı pres futbolunu oynayamadığında çaresiz kalıyorsun böyle. Okan Buruk maalesef rahata çok alıştı Osimhen dönse bile oyun anlamında yenilikler sunmak zorunda bu şekilde olmaz kendini güncellemesi şart.

Resmen eziyet. Göztepe macinida izlemeyecektim. 2-0 öne geçince izleyeyim dedim yine bütün organlarım mahvoldu.

Sezon sonuna kadar maç izlemek yok bana
Kan sıçıyoruz her maç hakkaten, hocaya teşekkür edip Avrupa'ya göndermeli, ve büyük revizyon yapılmalı, yoksa seneye valla izlemem

1 paketi bitirdim 3 saatte yarın büyük ihtimal öksürükten çalışamam zehir ettiniz bize 1 haftayı
Bu kadar da yapma hocam sağlık her şeyden önemli. Böyle zamanlarda olacak, kötü olduğumuz dönemlerde gelecek illa. İyisini ve kötüsünü de yaşamak acı- tatlı güzel anılarımız olacak. Aman dikkat et sağlığına.

Bu kadar da yapma hocam sağlık her şeyden önemli. Böyle zamanlarda olacak, kötü olduğumuz dönemlerde gelecek illa. İyisini ve kötüsünü de yaşamak acı- tatlı güzel anılarımız olacak. Aman dikkat et sağlığına.
Bu sezon şampiyon olalım seneye çocuk yapıp bu işlerden arazi oluyorum kafaya koydum yoksa sinirden bir pıhtı atacak gebereceğim. Şu şerefsiz soysuzları sevindirmemeliler öyle ya da böyle top mu yerler bayrağa mı otururlar naparlar o şampiyonluğu vermeyecekler

Senin kadar üzülmemiştir sorumluları.
Bak bana 1 antreman sonu değil soyunma odası falan da değil. Otobüsle stada giderken 15 dk konuşma fırsatı versinler bütün gerçek Galatasaraylılar için bu takım ne demek 15 dk anlatayım o maç o takım topu ısırmazsa direkt bütün formaları atar sifonu çekerim

Hakem uzatmayı bile oynatmaya korkuyor
Iki sefer yerde yattı adam 1 dakika durdu oyun, onu bile uzatmadı
Geçen hafta verilen penaltıdan pay biçin
Bütün aleme dert olmuşuz
Bunlar tabiki bu oyun üstüne bahane değil
Önümüzdeki 2 maçı alabilsek Muhtemelen şampiyonluk için önümüz yine açık, ama bu oyunla olmaz
Osimhen denklemi girmeli

Hayata girelim biraz da
Biraz önce pazarcı bir abimiz vardı, intihar etmiş, kimbilir ne sıkıntısı vardi
Demem o tamam çok seviyoruz çok kafaya takıyoruz
Ama bir çoğumuzun ailesi, cocuklari, sevdikleri var
yaşayacak güzel günler var
Hayatı ıskalamayalım
Galatasaray da daima olacak
Bizde burada olacağız
İyi geceler

1 paketi bitirdim 3 saatte yarın büyük ihtimal öksürükten çalışamam zehir ettiniz bize 1 haftayı
Eray bu kadar canını sıkma yahu, bak benim bu kez canım pek sıkılmadı ya da belki olayın henüz farkına varamadım ama şurası da bir gerçek oynanan oyunu gördüm futbolcusundan hocasına gösterdikleri tavrı gördüm yönetim zaten hakeza, stada gidenler en ufak bir rahatsızlık belirtisi gostermiyor protesto namına bir şey yok eeeeeee biz ne yapalım, sorumlu makamdakiler düşünsün

Hem dur bakalım bunda da vardır bir hayır diyelim

Hakem uzatmayı bile oynatmaya korkuyor
Iki sefer yerde yattı adam 1 dakika durdu oyun, onu bile uzatmadı
Geçen hafta verilen penaltıdan pay biçin
Bütün aleme dert olmuşuz
Bunlar tabiki bu oyun üstüne bahane değil
Önümüzdeki 2 maçı alabilsek Muhtemelen şampiyonluk için önümüz yine açık, ama bu oyunla olmaz
Osimhen denklemi girmeli

Hayata girelim biraz da
Biraz önce pazarcı bir abimiz vardı, intihar etmiş, kimbilir ne sıkıntısı vardi
Demem o tamam çok seviyoruz çok kafaya takıyoruz
Ama bir çoğumuzun ailesi, cocuklari, sevdikleri var
yaşayacak güzel günler var
Hayatı ıskalamayalım
Galatasaray da daima olacak
Bizde burada olacağız
İyi geceler
Uzatsa nolcaktı?

Eray bu kadar canını sıkma yahu, bak benim bu kez canım pek sıkılmadı ya da belki olayın henüz farkına varamadım ama şurası da bir gerçek oynanan oyunu gördüm futbolcusundan hocasına gösterdikleri tavrı gördüm yönetim zaten hakeza, stada gidenler en ufak bir rahatsızlık belirtisi gostermiyor protesto namına bir şey yok eeeeeee biz ne yapalım, sorumlu makamdakiler düşünsün

Hem dur bakalım bunda da vardır bir hayır diyelim
inşallah vardır bir hayır hocam. Bilmiyorum sanırım artık bazı şeyleri eğrisine doğrusuna düşünmem lazım. Sanırım bir evlat sahibi olursam tamamen zevk için takibe geçer işler gibi sırf stresten bak evladın var diye düşünmek için. (Ama kendime güvenemiyorum. Lanet gibi bir Galatasaray sevgisi var bende. Gider bide çocuğu da benden beter fanatik ederiz al başına bela :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt