Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.060
- 22.805
- 1.433
Galatasaray DNAsi Fener DNAsi kader fitrat vs. ne kadar ezber varsa bozabilecek biri OB valla helal olsun tarih kolay yazilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tedesco dün derbiyi değil Rize'yi düşünüyoruz dedi.Tam tersini düşünelim fener 7 puan önde olsa 2 tane hata yapsa puan farkı 2'ye düşse biz kadıköy'e çok rahat giderdik kaybedecek bir şeyi olmayan taraf en tehlikeli taraftır.
Bizimki tamamen yanlış zaten Gençlere kazanamadığın an fener maçında o ayaklar tir tir titreyecek farkında değiller adamlar gelip yenerse Trabzonspor'un 96'da kaybettiği kadar skandal bir sezona döner.Tedesco dün derbiyi değil Rize'yi düşünüyoruz dedi.
Biz ise derbiyi işaret ettik ve evimize gelecekler dedik. Arada daha kümede kalma yarışında olan Gençler deplasmanı var.
Hangisi doğru?
Belki de sahadaki futbolun nedenlerinden biri de bu. Fb'den çok Kocaeli maçını final maçı olarak görsek, 4 puanı korumayı hedeflesek zaten derbinin de telafisi olacak. Fakat açıklamalara göre Fb maçını şimdiden düşünmeye başlamışlar ve çoktan final maçı olarak kafalarında kodlamışlar.Bizimki tamamen yanlış zaten Gençlere kazanamadığın an fener maçında o ayaklar tir tir titreyecek farkında değiller adamlar gelip yenerse Trabzonspor'un 96'da kaybettiği kadar skandal bir sezona döner.
Önce Gençler'i düşünüp taş gibi oynayıp yeneceksin ki fener maçı öncesi hırsını göstereceksin bizim takımdan şu an korkan bir takım olduğunu düşünmüyorum.
Sahadaki futbolu buna bağlamam kafaları fener maçında olduğunu sanmıyorum galip gelsek 4 puan farkla çıktıktan sonra umrumuzda bile olmayacaktı.Belki de sahadaki futbolun nedenlerinden biri de bu. Fb'den çok Kocaeli maçını final maçı olarak görsek, 4 puanı korumayı hedeflesek zaten derbinin de telafisi olacak. Fakat açıklamalara göre Fb maçını şimdiden düşünmeye başlamışlar ve çoktan final maçı olarak kafalarında kodlamışlar.
Valla Eray 2 farkı geçtim 0.1 - 0 olsa bile kabulüm.Arkadaşlar son kozumu oynuyorum. Zor zamanlar için sakladığım ve sığındığım son totemim eşimin senelik derbi yorumu. Özellikle fb ve bjk maçları. Bu sene bjk için tek deplasmana yorum yaptı taa devre arasında yeneceğiz geçen seneki mağlubiyet sonrası bu sene deplasmanda dedi. Bu sene iki FB maçına da yorum yaptı. Bu sefer Kadıköyde berabere kalırız gibi hissediyorum demişti. İçerdeki FB maçı içinse aylardır kazanacağız 2 farklı diyor.
Kusura bakmayın zorda olmasam bu kozu kullanmazdim
Oğlum benim burda bir yetkim mi var ben 3 yıldır kendime sakladığım totemi ilk defa paylaştım son kozum bu. Daha da bende totem kalmadı zaten bu hafta komşular ekti fener maçında gelmediler. Cuma günü gelmezlerse şalterlerini indiricemValla Eray 2 farkı geçtim 0.1 - 0 olsa bile kabulüm.
Olur mu ya biraz daha yatıp yiyip içip göbek büyütselerdi. Aman çalışmaya ne gerek var siz Türkiye'nin en iyi kadrosu değil misiniz yürüyerekte kazanırdınız.
Takımın kapasitesi bu olamaz be Umut. Yani olmamalı. Bu ise zaten başta hoca olmak üzere bütün takıma güle güle demeliyiz artık. Osimhen yok diye kepenk indirecek duruma geliyorsak komple dağıtalım takımı.Sahadaki futbolu buna bağlamam kafaları fener maçında olduğunu sanmıyorum galip gelsek 4 puan farkla çıktıktan sonra umrumuzda bile olmayacaktı.
Trabzon maçından bu yana kazansak 7 puan hatta daha fazla fark olabilirdi bu takımın kapasitesi bu kadar doğru oynayan rakiplere karşı hep sıçıyoruz ve iyice çözdüler.
Takımda yaratıcı oyuncu yok mesela kapanan ve topa alan presi yapan hiçbir takımı çözemedik.
Antep yarısı eksik geldi benzer oyunla onlarda puan çıkarıp döndüler.
Icardi vardi o macta panenka penalti kacirmisti hatta ortaya vurup nasil yoktu yav.Takımın kapasitesi bu olamaz be Umut. Yani olmamalı. Bu ise zaten başta hoca olmak üzere bütün takıma güle güle demeliyiz artık. Osimhen yok diye kepenk indirecek duruma geliyorsak komple dağıtalım takımı.
Rakiplerin çözdüğü de bir şey yok yani öne de geçtin, kontrolü de aldın ama o hep son haftalarda ''genetiğimizde'' gördüğümüz şampiyonluk iştahı yoktu işte.
3 sezon önce benzer haftalarda evimizde Gümrük'e karşı ilk yarıdan 15 dakika içinde 3 gol yemiştik, 3-3 bitmişti. O maçta da forvetimiz İcardi yoktu, Zaniolo forvet başlamış net golleri kaçırmıştı. Tüm maç atak üstüne atak yapmıştık, şutların ortaların hesabı yoktu. Öyle bir puan kaybına yine eyvallah ama bugün alışık olmadığımız bir oyun vardı.