GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Barış, Osimhen, Sallai, Uğurcan gibi isimler kendileri ayrılmakta çok ısrarcı olmadığı müddetçe gönderilmemeli bence. Astronomik tekliflere dahi... Bizim yönetimin yerlerini doldurabilme ihtimali yok.
Heh defalarca anlatmaya çalıştığım şeylerden biri bu oldu

Bu takımın omurgası hem cüzi ücretlere kuruldu hem de yapılan tüm transferler tam anlamıyla akıl doluydu ve galiba istisnasız tuttu.

Mevcut yönetimde doğru oyuncuları bulsak dahi kalkıp ucuza o oyuncuları alabilecek bir beceri yok.

Uğurcan doğru isimdi, Sara da bence iyi bir isim. Ama ET olsaydı bu oyuncuları en az %30 daha ucuza almıştık adım kadar eminim.

barışın arkasına bi de jelert yapıştırırız melom <3
1777318805529.webp

Heh defalarca anlatmaya çalıştığım şeylerden biri bu oldu

Bu takımın omurgası hem cüzi ücretlere kuruldu hem de yapılan tüm transferler tam anlamıyla akıl doluydu ve galiba istisnasız tuttu.

Mevcut yönetimde doğru oyuncuları bulsak dahi kalkıp ucuza o oyuncuları alabilecek bir beceri yok.

Uğurcan doğru isimdi, Sara da bence iyi bir isim. Ama ET olsaydı bu oyuncuları en az %30 daha ucuza almıştık adım kadar eminim.
sara'ya verdiğimiz parayı ve performansını düşünürsek aslında ona da tuttu demek zor.

sara'ya verdiğimiz parayı ve performansını düşünürsek aslında ona da tuttu demek zor.

O yüzden dedim mevcut yönetim doğru isim getirse de ödediği parayla ismi bozuyor. Sara'yı yazın başında 15-16'ya da alabilirdin doğru düzgün bi pazarlıkla. Bizimkiler gitti transfer haftası kapanmasına 1 hafta kala mı ne 25'e aldı.

Sara'dan ben yine de memnunum kendi adıma. Sevdiğim bir futbolcu.

Bizim yapımıza en uygun 10 no Zalazar bence, arkasına da Manzambi-Matar Sarr gibi bir ikili yapmalıyız , çok oyuncu satacağımızı sanmıyorum

Ya beyler izleyecek makara bişeyler önerin ya yeterince ve hakkınca goygoy yapamadım bu hafta. Siz napıyonuz neler izliyonuz?

Kocaeli beraberliğinden sonra şu geldiğimiz nokta gerçekten muhteşem. Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği almak üzereyken 90+8'de gelen Rizespor golü, Gençlerbirliğini deplasmanda geçip devamında ise derbide rakibini sürklase eden bir Galatasaray. Sezonun en kritik 1 haftalık süreciydi ve ayakta kalmayı başardık hemde oldukça umutsuzken bunu yaptık sanırım bu takımın sihri ve gücü burada.

Geri
Üst Alt