GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zikten de mutlu olun 4 sene üst üste şamp olunmak üzere ama Motz bey transfer istiyormuş hadi ya
4 sene üstüste şampiyonluğu gördük 5 seneyi görürsek ancak o zaman hafif bir tebessüm ederiz

Happy Fatih Terim GIF by ikas

2000/2001 sezonu umutsuzluğu var üzerimde. Avrupa'da çeyrek final oynasan da şampiyon yapmıyorlar bazen.
Emin değilim ama hissiyatım seneye feneri şampiyon yapacakları yönünde.

Ulan eve geçiyordum evin yakınlarında bir saha var ortaokul maçları varmış... takımın tekinde bir stoper vardı çocuk ortaokulda benden iri... acaba hangi takımın alt yapısında oynuyor çok beğendim. Bir de bir kaleci var tam kaleci fiziği var çocuğun... orta sahadan frikik golü attı bebe...

Sane varken Leao olmaz, ikiside rahat tipte oyuncular. Bir kanatin yildiz seviyesinde olunca diger taraftaki hem profil hem karakter/konum olarak daha farkli olmali.

Artik su isim sevdasindan cikmak gerek kafa olarak. Isimli oyuncuya karsi degilim tabi ama elindeki kadroya gore degerlendirmek lazim.
Leao aliyorsan orta sahada ikitane motor olmali.

2000/2001 sezonu umutsuzluğu var üzerimde. Avrupa'da çeyrek final oynasan da şampiyon yapmıyorlar bazen.
Emin değilim ama hissiyatım seneye feneri şampiyon yapacakları yönünde.
Seneye kesin şampiyon yapıyorlar Mehmet Ali Aydınlar 500 milyon Euro’yla geliyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt