- 1 Ağustos 2009
- 46.746
- 49.047
- 4.708
Hala somut bir #10 söylentisi yok.
Gsyi bırakma zamanım gelmiş de geçiyor bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 sene üstüste şampiyonluğu gördük 5 seneyi görürsek ancak o zaman hafif bir tebessüm ederizBir zikten de mutlu olun 4 sene üst üste şamp olunmak üzere ama Motz bey transfer istiyormuş hadi ya
Ya yeter be! Bırakıyorsan bırak!Hala somut bir #10 söylentisi yok.
Ben Gsyi bıraktımYa yeter be! Bırakıyorsan bırak!
Keramettin: SGBen Gsyi bıraktım
Gs beni bırakmıyor:/
Yarın burdan üzülerek gidersiniz bu müdahaleyi yapmazsam.Hocam insanların umutlarını ve heveslerini zedeleyen postlardan kaçınalım derim.
Ben Gsyi bıraktım
Gs beni bırakmıyor:/
ÜzücüBen Gaysay’i bıraktım
Yarın burdan üzülerek gidersiniz bu müdahaleyi yapmazsam.
2000/2001 sezonu umutsuzluğu var üzerimde. Avrupa'da çeyrek final oynasan da şampiyon yapmıyorlar bazen.
Emin değilim ama hissiyatım seneye feneri şampiyon yapacakları yönünde.
Bu seneki çileğimizi 10 no ve orta sahaya bekliyoruz. Gidip elden düşmüş birini alıp kakalarlarsa net bırakırımHala somut bir #10 söylentisi yok.
Leao aliyorsan orta sahada ikitane motor olmali.Sane varken Leao olmaz, ikiside rahat tipte oyuncular. Bir kanatin yildiz seviyesinde olunca diger taraftaki hem profil hem karakter/konum olarak daha farkli olmali.
Artik su isim sevdasindan cikmak gerek kafa olarak. Isimli oyuncuya karsi degilim tabi ama elindeki kadroya gore degerlendirmek lazim.
Seneye kesin şampiyon yapıyorlar Mehmet Ali Aydınlar 500 milyon Euro’yla geliyormuş2000/2001 sezonu umutsuzluğu var üzerimde. Avrupa'da çeyrek final oynasan da şampiyon yapmıyorlar bazen.
Emin değilim ama hissiyatım seneye feneri şampiyon yapacakları yönünde.