- 23 Temmuz 2011
- 75.618
- 51.141
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaza dönmüyor brezilya'da ligler ocakta bitmiyor mu ?Bir anda kaninizi donduracagim.
Sahsen benim aklima geldi ve yukaridan asagi urperti geldi
Cuesta, vasco'dan geri donecek mi yaz kampina?
Bilmiyorum , hatirlamiyorum.yaza dönmüyor brezilya'da ligler ocakta bitmiyor mu ?
o kadar mutluyum kiBilmiyorum , hatirlamiyorum.
Ama dusuncesi bile uyku kacirmaya yeterli
TS- Göztepe, Fb- Başakşehir maçlarında ne bekliyorsun? Göztepe ve Başakşehir ikisi de 5.lik için yarışıyorlar. Bu iki takım puan alırsa bizim maçın sonucuna bakmaya bile gerek kalmıyor.Şu 2 maçta berabere kalalım yine şampız.
He önümüzdeki 3 maçta 2 puan alamayız diyorsan orasını bilemem
Niye ürperdin ki daha pahalısı singo takımdaysa cuesta da olabilirBir anda kaninizi donduracagim.
Sahsen benim aklima geldi ve yukaridan asagi urperti geldi
Cuesta, geri donecek mi yaz kampina?
TS'yi bilmiyorum ama FB yaprak sarmayı köküyle yer gibi bi hissiyattayımTS- Göztepe, Fb- Başakşehir maçlarında ne bekliyorsun? Göztepe ve Başakşehir ikisi de 5.lik için yarışıyorlar.
Ts'de de pil bitmiş gibiydi Konya maçında. Fb'yi ise hiç bilemiyorum TD falan da olmayacak eksiklikler var sahaya nasıl çıkacaklar çok bilinmezli denklem tam.TS'yi bilmiyorum ama FB yaprak sarmayı köküyle yer gibi bi hissiyattayım
Cuesta ile singoyu ayni kefeye koymayalim bir zahmet(bonservis /maas detayini saymiyorum tabii ki, orasi zaten facia)Niye ürperdin ki daha pahalısı singo takımdaysa cuesta da olabilir
Gene gundemlerden bahar havasi ile beyin yikama cabalariSalah çöpünü fb alır umarım
Sol elin sipastiklik yardı. Keto gibi ahaha