GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayatımda okuduğum en gerzekçe olay olabilir şu yav.
Altı üstü 2 tane led çalıştırıp 365 gün yeşil halı gibi olacak zeminin var yer alıp çim yapacaklarmış.
Başına mevcut çim görevlisini getirin doğadaki çimlere hastalık vurdu diye aptalca konuşur. Ayrıca günümüzde kendi çimini üretmek nedir yahu. Bu işe 30 senesini vermiş firmalar var.

Bayern sene başında 7 günde çimini değiştirip oynadı 2-3 milyon euro maliyeti var kargosu bakımı dahil.
Ş.liginde dandik maçları sallamayıp 3 milyon paranın uçuşunu izleyen kulüp için para değil bunlar. Futbolcu başı 100 bin euro az maaş teklif etseler parası çıkıyor

Puma ile 10 yillik anlasmaya mi cikiyormusuz fiyat arttirimiyla?
Eyvah, geleceği ipotek ettirecekler.
Bir üreticiyle max 2 sene anlaşmak gerekiyor.
Her sene 2. seneye +1 katıp katmayacağının görüşmesini yapmak lazım.
Bunu yapmazsan götü başı dağıtıyor üretici.
Seneye nike gibi alın lan köpekler çekerler bize.

Eyvah, geleceği ipotek ettirecekler.
Bir üreticiyle max 2 sene anlaşmak gerekiyor.
Her sene 2. seneye +1 katıp katmayacağının görüşmesini yapmak lazım.
Bunu yapmazsan götü başı dağıtıyor üretici.
Seneye nike gibi alın lan köpekler çekerler bize.
Hy acikti arkada orda soyledi
10 yil : 8.5 M + bonuslar vs 10M /sene bulacakmis

İcardi- form tutmadı ve kilolu
Barış- mental olarak düştü
Sane- form tutmadı ve alışamadı takıma hala
Lemina- geçen sezonun gerisinde formu
Sara- geçen sezonun 2. Yarısından da kötü
Eren- milli takımdan hala dönemedi tam
Osimhen- tam forma giremeden sakatlandı
Sanchez- sezona yavaş girdi, sağ stoper dışında olmuyor

Bunlar ligde şu ana kadar bir şekilde tolere edildi ama Avrupa olunca işte böyle oluyor.

Orada en ufak hatanın telafisi yok.

Yukarıda yazdığım isimler 10 gün içinde mucize olup hazır olmazsa bizim takımın Avrupa macerası yine 8 maçla 0-5 arası puan ile biter.

O yüzden özellikle Barış, Sanchez, Lemina, Sane ve Osimhen form tutmalı bir an önce.

İcardi, İlkay vs yolda da forma girse oyun zekaları yüksek olduğu için tolere edilebilir durumda diğerleri iyi giderse atletik performans olarak.

Singo da takıma alışınca yüksek form ile girmiş olacak zaten. Ama roller de bir an önce oturmalı.

Hoca’nın işi zor. Takımın ana iskeletnde sorun var form olarak.

Bu da yaz dönemi idman planlamasını sorgulatıyor.

Hy acikti arkada orda soyledi
10 yil : 8.5 M + bonuslar vs 10M /sene bulacakmis
Ciddi bir başarıda 3.revizeyi yaptıramazsın bu anlaşmayla ya. Kısa dönem tazminatla bile verip çıkılabilme hamlesi tanır.
Uzun dönemde çok zor. Senelik 20 vereceklerse 10 sene yapalım. 10 milyon ne ya. 800 bin forma satıyoruz wolwes kadar sponsorluk sağlamıyor adamlar.

Ciddi bir başarıda 3.revizeyi yaptıramazsın bu anlaşmayla ya. Kısa dönem tazminatla bile verip çıkılabilme hamlesi tanır.
Uzun dönemde çok zor. Senelik 20 vereceklerse 10 sene yapalım. 10 milyon ne ya. 800 bin forma satıyoruz wolwes kadar sponsorluk sağlamıyor adamlar.
1 milyara City 10 yillik imzaladi pumayla dusun:)

Evet milyar(Pound)

Forma satisindan kar payi yuksek oldugu icin Puma ile devam etmek istiyorlar.

800 bin forma satilmis mesela, bir forma 100 euroya satiliyor, totalde 80 milyon euro eder.

Puma kendi uretim maliyetini dusurdukten sonra elde ettigi kardan %75 pay veriyormus bize. (gerci %50-%60 diyende gordum hangisi dogru oldugunu bilsek iyi olurdu)

100 euroluk formadan 80-85 euro kar etse, forma basi 60 eurosu bize gelse 800 bin forma satisinda eder yaklasik 50 milyon euro. Bu da garanti paranin yaninda cok buyuk bir meblag. (gerci giyim sektorunde %60-70 kar marjini hedeflemenin iyi oldugunu derler, o yuzden tam olarak ne kadar kar ediyor Puma bilmiyorum tabi)

Zaten gecen sezon forma ve urun satislarindan 85 milyon euro gelir elde etmisik.

Dün ki açıklamalarından sonra bu adamın değişmeyeceğine eminim artık

artık bir operasyon şart

elveda sana kalemini kırmaya karar verdim
hazır sezon yeni başlamışken
gsye en az zararla bu işi bitirelim

Okan hocam sen Galatasarayın en büyük tddsin
sen muhteşemsin
seni sevmeyen futbol cahili şımarık gs taraftarını takma
bu tembel topçu grubu seni yemeye çalışıyor!

Citynin yaptigi savunmaya hayran kaldim o mac ki normalde bu kadar iyi savunma takimi degildir..En ufak bosluk vermediler yedikleri son dk golu de artik bireysel beceri diyorum. Eze'nin pasi karsi karsiyalari atamayan Martinellinin o bitirisi falan muazzamdi..
Aynisini biz zaten yapamayiz da 2 gomlek altini becerebilsek yeter biz kapanamiyoruz resmen birak arsenali anadolu takimlari bile zorluyor bizi

Anlik fotolar ile bu tarz analizleri sacma buluyorum

Frankfurt macinda yedigimiz ilk gol de bu twit de atilan örnekler gibi bir ss alindiginda baris haric takim halinde topun arkasinda pozisyon almisiz ve bahsedildigi gibi otobüsü cekmisiz

Aradaki en büyük fark onlar bireysel hatalari minimum’a cekiyorlar takim halinde savunma da yer aldiklarinda,bizde ise tam aksine kapandiginda bireysel hata yapma ihtimali cok daha fazla oluyor

Frankfurt macinda yedigimiz ilk gol de bu twit de atilan örnekler gibi bir ss alindiginda baris haric takim halinde topun arkasinda pozisyon almisiz ve bahsedildigi gibi otobüsü cekmisiz

Aradaki en büyük fark onlar bireysel hatalari minimum’a cekiyorlar takim halinde savunma da yer aldiklarinda,bizde ise tam aksine kapandiginda bireysel hata yapma ihtimali cok daha fazla oluyor

Dostum bireysel hata disinda da biz kapansak bile kapanamiyoruz boyle sacma bir durum var.. Bir sekilde rakibe pozisyon veriliyor o ara pasini yiyoriz o ortayi yaptiriyoruz..
Yoksa dedigin gibi dun 7 kisi 3 konyalidan topu alamadi sacma sapan gol yedik..

futbolcu hata yapıyor okan hocama sallıyor bu futbol cahilleri!

Dostum bireysel hata disinda da biz kapansak bile kapanamiyoruz boyle sacma bir durum var.. Bir sekilde rakibe pozisyon veriliyor o ara pasini yiyoriz o ortayi yaptiriyoruz..
Yoksa dedigin gibi dun 7 kisi 3 konyalidan topu alamadi sacma sapan gol yedik..

on numara top oynadık 35 dakika
laubali futbolcular yğzünden okan hocammı suçlu oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt