GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet de bütün pozisyonları da artık burdan bulmasak mı?

Geçiş yapalım at Barış'a hop pozisyon olursa olur, hala set hücumu yapamıyoruz, çok kabul edilebilir durumlar değil.

Set hücumu yapamıyorsak zaten Icardi'nin oynamasının hiç bir anlamı kalmıyor.

En son nezaman hucumde, ucgenler ve set hucumu sonrasi gol yasadik hatirlamiyorum bile.

Clde ilk 24 kalamazsak okan bey sezonu tamamlamamali. Takim zaten top oynamadan da kazaniyor. Bu durumda okan beye gerek yok

okan burukcular hocamı 3 senedir benim 1 saatde savunduğum kadar savunmadı beee

bu adamın ne kadar yalnız olduğunu yeni farkettim

onun tarafından bakınca olaylara

Herkes set oyunu diyorda okan hoca 3 yıl boyunca set oyunu hic dusunmedi ki hatta bazı röportajlarinda soyledide bunu ,set oyunu dusunse ona gore idman yaptirirdi muhtemelen, hocanın en büyük eksisi 4 senedir tek oyun planı var b planı yok,yanındaki yazlik komsularida noluyoruz demiyor

Herkes set oyunu diyorda okan hoca 3 yıl boyunca set oyunu hic dusunmedi ki hatta bazı röportajlarinda soyledide bunu ,set oyunu dusunse ona gore idman yaptirirdi muhtemelen, hocanın en büyük eksisi 4 senedir tek oyun planı var b planı yok,yanındaki yazlik komsularida noluyoruz demiyor

a da var önde baskı
b de var uzun top
c için ise uygun topçuları yokdu

şimdi ilkay ve yunusun 10 noya geçmesiyle set oyununda iyileşme bekliyorum

yanı hocamın asıda var bside var cside var

şuan takımın en büyüm sorusu mesafe

ama
hocammı diyor 60 metrede oynayın diye

futbolcularda insiyatif almalı

Clde ilk 24 kalamazsak okan bey sezonu tamamlamamali. Takim zaten top oynamadan da kazaniyor. Bu durumda okan beye gerek yok
Lig meselesinin çok küçümsendiğini düşünüyorum, başka biri bu 3 sezonluk lig başarısını elde edemezdi. Sorun şu, okan buruk ligde çok iyi avrupada kötü. Bu oyun anlayışından ve fizikalite sebebiyle olabilir muhtemelen. Bunu çözmeye odaklanmalı camia

Lig meselesinin çok küçümsendiğini düşünüyorum, başka biri bu 3 sezonluk lig başarısını elde edemezdi. Sorun şu, okan buruk ligde çok iyi avrupada kötü. Bu oyun anlayışından ve fizikalite sebebiyle olabilir muhtemelen. Bunu çözmeye odaklanmalı camia

avrupada başarı olayıda abartılıyor

kimse okan buruk dönemi kadar gol attırmadı avrupsda ıkına ıkına gol atardık

okan buruk sayesinde gol makinesine çevirdi bizi avrupada

sorun oyyncuların ciddiyetsizliği

çok gol yiyoruz ve bb tamamen futbolcu ciddiyetsizliği ve laubaliliğinden kaynaklanıyor

avrupada başarı olayıda abartılıyor

kimse okan buruk dönemi kadar gol attırmadı avrupsda ıkına ıkına gol atardık

okan buruk sayesinde gol makinesine çevirdi bizi avrupada

sorun oyyncuların ciddiyetsizliği

çok gol yiyoruz ve bb tamamen futbolcu ciddiyetsizliği ve laubaliliğinden kaynaklanıyor

Şampuyonluğun hafife alınması ifblilerin ekmağine yağ sürmek olur
13 14te de oldu
bi bakmışsınız steven elinde şamp kupasıyla 4x12 Curl yapıyor çobani arenada
Yalı sürekli bizle uğraştığı için full konsantre 3 yıl geçirdik. Sonunda böyle olmayacağını anlayıp bizi kendi halimize bırakacaklar galiba. Tezgaha geliyoruz.

Mason renktaşım savunduğu şeyi öyle bi savunuyor ki

Otomatikman karşı çıkasım geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt