Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.964
- 24.567
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun geri getirecek gomis ile beraber zaten son transferlerde onun payı varO kel ne alaka
Ilk aklima gelen sey bu oldu benimde valla.Samsunda çok büyük olaylar olur şimdiden diyim. Atatürklü arma ile o hafta yakılır ateş karşıdan bir tane salağın gerizekalı davranışına bakar patlama.
Göztepe, Samsun, Trabzon deplasmanlarında çok büyük sıkıntılar görüyorum.
Samsunun hapcı taraftarı trabzon otobüsüne taş şov yapmış ki bunları stadyuma sokmazlar. Özellikle stadyumun olduğu nokta çok sıkıntılı lokasyon.
Güçlü bir türkiye için ben de varım diyen şahıs
her sene sağ bek mi alacağız hocana?Sallaide gitsin ozaman iyi yabancı sağ bek alınsın Mithat öyle geliyorsa gelsin.
Sallai Mithat pala sağ bek rotasyonu mu olur lan
Ben de bunu yazacaktım. Yıllardır İstiklal Marşımızı kim okuyacak saçmalığıyla yabancı oyuncuları istemeyenler İstiklal Marşını ıslıklayan şerefsizleri ittire kaktıra Süper Lig'e taşıdılar. İyi mi.Amedsporun lige çıkarılması hükumet için de kötü bence
Alt ligde pek göze batmıyordu ama şimdi o teröristlerin yaptığı her olay anında gündem olacak büyük kavgalar çıkacak ve kutuplaşma daha da artacak
İstiklal marşını falan da ıslıklarlar muhtemelen
Diğerlerini bilememde Icardi için asla diyeceğini zannetmiyorum.Oyuna girerkenki suratı,ısınmadan çağrılırken suratı inanılmaz vaziyette.Ne kadar tahammül edilir söylermisin lütfen?Duvar olsa tahammül edilmez.İçeride neler yaşıyorlardır kimbilir.Okana kalsa toreyra, davinson, icardi vs hepsi kalsin der.
Sağ bek almadan içimiz rahat etmez kesin.Olmazsa olmazımız .Mevcutlar :Sallai ,Singo,Jellert,Frankowski,Boey saymıyorumher sene sağ bek mi alacağız hocana?
almasın böyle dursun bari. Sallai Mithat pala ile küfür Show yaparizher sene sağ bek mi alacağız hocana?
Mithat palayı da alırım oynatacak hocayı daalmasın böyle dursun bari. Sallai Mithat pala ile küfür Show yapariz
Ali Turap ile idare edelim bu sezonalmasın böyle dursun bari. Sallai Mithat pala ile küfür Show yapariz