Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.992
- 90.750
- 5.003
Holse ve Van Drongelen var iki hayalimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taze duyum getirdim
Şuan ona kafa yoramam önce yarın şampiyon olalım sonra Galatasaray'in G'sini 1 ay düşünmek istemiyorum. Bu sene beni epey yordu bu takımın oynadığı futbol.Bu dönem yine bi 200-250 harcarız
Kimleri alırdın
?Holse ve Van Drongelen var iki hayalimiz
Biri koşuyor rtş93 dogumlu İcardi gonderip 94 dogumlu Muric isteniyor ilginc.100 tane fb liye sorsalar hepsi İcardi der.
Artık o oynamış, bu oynamış, x taktikle oynanmış tarzı yorumlanacak bir maç değil bu. Kim oynarsa oynasın yarın oyuncular maçı kazanmak için gerçek anlamda sahaya çıkıpve bu konsantrasyon ile mücadele edip kazanmaları gereken maç. Yarın GS'de ilk 11 çıkacak hangi oyuncu olursa olsun bir zahmet gerekeni yapmalı mücadele etmeli, sarhoş gibi oynamamalı.veysel sakatmis hasan, ne diyorsun
İcardi 83 gibi oldu, pek yaşla alakası yok bu durumun.93 dogumlu İcardi gonderip 94 dogumlu Muric isteniyor ilginc.100 tane fb liye sorsalar hepsi İcardi der.
bence savunma tandemi değişmeyecek
apo ve sanchez ile devam ederiz
Beğenemedin mi hocam? 30 milyonluk yeni Siggo'lar alsak bu soru işaretleri görmeyiz ama?
vizyonHolse ve Van Drongelen var iki hayalimiz
hamsi.net mi burası bu nasıl hayalHolse ve Van Drongelen var iki hayalimiz