- 4 Ağustos 2009
- 90.464
- 71.479
- 5.188
İsmail Kartal geldiği an sampiyonluk zora girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temkinli olmak her zaman iyidir ancak bazi seyler apacik ortada, tokezleyecek bir ortam yok ligde.Bu anlayış kafalara girdiği an bizim takım tökezler.
Osimhen lig başladığından beri 2 maçta 90 dakika sahada kaldı Kayseri ve Rize 'ye karşı onda da 2 tane attı işi rast gelsin. Ondan önceki 2 maçta Antep ve Karagümrük karşısında da Barış esti gürledi resmen.Osimhen gibi bir nükleer silahı 4 saat bile kullanmadan 6'da 6 keyfi
Çok büyüksün Okan Hocam
Kötü bir şey mi usta?Kadiköy'de çalışan gay bir Brezilyalı'ya yapılacak kol nakli için donör aranmaktadır.
Müracaat: Şikebahçe Spor Kulübü
Zuhahahhaha
Ben iyilik kötülük konusuna girmedim. Mesajı bir yere çekmeyiniz lütfen. Nasıl ki Brezilyalı olduğu bilgisi varsa o cümlede, diğer konu da bir bilgi maiyetinde yazıldı. Şimdi kaldığınız yerden forumumuza devam edebilirsiniz.Kötü bir şey mi usta?
Yakinda kapanirlar insfbyi kimse kurtaramaz öyke bir kadro kurdular ki bu kadroyu temizlemek 3-4 yıllarını alacak
Nihayet.Osimhen takımla birlikte çalışmalara başladı.(Nevzat)
Usta kötülemek için demişsin işte.Ben iyilik kötülük konusuna girmedim. Mesajı bir yere çekmeyiniz lütfen. Nasıl ki Brezilyalı olduğu bilgisi varsa o cümlede, diğer konu da bir bilgi maiyetinde yazıldı. Şimdi kaldığınız yerden forumumuza devam edebilirsiniz.