GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca üçlü oynamak ile kalenin önüne otobüs çekmenin aynı şey olduğunu düşünüyor olabilir.

Geçen senede Yunus olmadığında da takım patır patır dökülüyordu ve bunu bilip herhangi bir yedekleyecek birini bile bulmadık bu takım Osimhen kadar Yunus'a da bağımlıdır eğer Yunus varsa top oynar Yunus yoksa oynayamaz.

sallai ve barış 2 ay (yunus yokken) toplam 5 gol 2 asistle oynadı

sallai 1gol
barış 4 gol 1 asist

geçtim okan buruku ben bu taraftarın varya!!!!!!!

taraftar taraftar olsa okan buruk böyle gevşek böyle rahat davranamazdı!!!!!

Icardiyle lpool maçına başlama kepazeliğine imza atar mı acaba

Son 20 dakika da dakika başına 2 pozisyon verdik. Bu kabul edilebilir değil oyuncu değişiklikleri eksikliklere göre değil herkes forma giysin herkesin gönlü hoş olsun diye yapılıyor.

Okan buruk hocam tüm gs taraftarını kudurtmaya devam ediyor 😂

benim gibi üç beş tane aklı selim destekcisi kaldı sadece ❤️💛

bizler bu kulubun akil insanlarıyız

okan burukun askerleri başlığı nerede oraya yazdırayım bende diğer akil arkadaşlarımı yalnız bırakmayayım

Her türlü kepazeliğe imza attı. Yine atar hiç merak etmeyin. Bizi de rezil kepaze eder.

cafer kardeşim çok büyğk okan buruk destekcisiydi hasan kardeşim

yazık düştüğü şu hal

3 sene bizi şampiyon yapan
rekor üstüne rekor kıran hocamıza kepaze filan diyorsunuz

yazık

hocamı abdülhamitin yalnızlığına koymayacağız

cafer kardeşim çok büyğk okan buruk destekcisiydi hasan kardeşim

yazık düştüğü şu hal

3 sene bizi şampiyon yapan
rekor üstüne rekor kıran hocamıza kepaze filan diyorsunuz

yazık

hocamı abdülhamitin yalnızlığına koymayacağız
ya senin gibi birine kendimi kanıtlamak zorunda değilim de götünden atıp durmayı bıraksan mı artık

bütün yaz oyuncu değil oyun problemi var hoca avrupada başarısız dedim zaten laftan anlayabileceğini bilsem koyarım da buraya en az 8-10 tane

sizin gibi tazmanya canavarı gibi aldığı nefese bile kudurup küfretmediğimiz için okancı falan olmuyoruz

yeniliğe açık değil dediniz
adam dün sahada yeniliğin kitabını yazdı
6-2-2 yi dünya futboluna kazandırdı

dün lpool analizcileri neye uğradığını şaşırmışdır
adamlar böyle birşeyin mümkünatlığını tartışıyordur

bu maçı emallerle tüm dünyada ki analizci dostlarına atmışlardır çabuk bu maçın son 25 dakikasını izleyin diye

okan hocam işte öyle bir annenin çocuğu
tüm dünya şaşkın

Önümüzdeki 4 maçın hepsi İstanbul'da biraz takım o güven veriyorsa olsa 4/4 bile yapıp komple lig bitirebiliriz ama şu ana kadar 7 haftalık süreçte takıma bakınca 4/4 mucize olur gibi duruyor.

Tek şansımız Osimhen iyi dönecek taktik maktik yok dan dun şişirip Osimhen sayesinde 3'er puan alacağız.

Beşiktaş
Başakşehir dep
Göztepe
Trabzonspor

ya senin gibi birine kendimi kanıtlamak zorunda değilim de götünden atıp durmayı bıraksan mı artık

bütün yaz oyuncu değil oyun problemi var hoca avrupada başarısız dedim zaten laftan anlayabileceğini bilsem koyarım da buraya en az 8-10 tane

sizin gibi tazmanya canavarı gibi aldığı nefese bile kudurup küfretmediğimiz için okancı falan olmuyoruz

yazık sana 😂

Hocanın ve takimin mental toparlaması icin derbi galibiyetine ihtiyacı var kesinlikle tabi ondan once ağır olmayan lpool mağlubiyeti

Galatasaray teknik direktörüne, futbolcuna saygısızca hakarete varan yazılar yazmak veya direkt hakaret etmek ne kadar popüler olmuş.

Utanç verici.
adama küfretmediğin sürece hocacı oluyon dikkat et

sürekli eleştirsen bile yeterli değil sövmen lazım o yaftadan kurtulmak için :D

kafayı yemiş bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt