GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru ya
Biran 6 beraberlik ile elendigimizi düşündüm.
Doğru, son maç Barca'ya yenilmiştik.
Orada 0 - 2'den 2 - 2, Roma ile son dakika 1 - 1
Çok şanssız sezondu. Kadro da inanılmaz mütevaziydi

Sadece o sezona odaklanmamak lazım. Önce Milan'ı yenerek kendini UEFA'ya attığın maç var. Sonra UEFA'da iç sahayı rakiplere dar ederek kupayı alıyorsun. Sonra 2 tur gruplu bir CL sezonunu iç sahada yenilmez geçirip çeyrek finalde de Real Madrid'i hem de 2-0'dan dönerek 3-2 yeniyorsun. Sonraki sezon da kadro dağılmasına rağmen yine 2 gruplu CL'de de baya devlerle oynamana rağmen 5 maç daha yenilmiyorsun. Cidden "welcome to hell" lafının hakkını verdiğimiz bir süreç...

Bu seriden çok değil 2-3 sene sonra şikecilerin efsane(!) başkanı kupamıza tesadüf diyordu ama, aklıma geldi sinirlendim...

Singoyu renklilerle makineye atmışlar çekmiş, bişey olmaz işleve bakalım

Lan amma takmissiniz singonun boyuna. 1.70 olsa ne yazar? 190lik topculardan daha iyi zipliyor

Taraftarin kendine gelmesi güzel

Konya macinda cok iyi oynamis ugurcan son dakikalarda topu taca atti diye tepki geldi

Veya osimhen sakatlandi diye icardi tezahurati yapildi

Bunlar hos seyler degil

Liverpool macinda ise tam aksine pas hatasindan sonra bile hemen alkis ile oyuncu’yu toparlamak icin elinden geleni yapti taraftar

Fener tribünlerine benzemistik ama umarim liverpool maci bir baslangic olur

Frankfurt ve Liverpool maçının ilk 70 dakikasındaki veriler arasındaki farklar Galatasaray’ın dünkü stratejisine dair önemli bilgiler sunuyor.

İlk görsel Galatasaray’ın Frankfurt deplasmanındaki başarılı top kapma girişimleri. Sayısal olarak sadece 7 başarılı top kapma girişimi ile birlikte Galatasaray’ın ikinci bölgedeki etkisizliği dikkat çekici.

İkinci görsel ise Galatasaray’ın Liverpool karşısındaki başarılı top kapma girişimlerini simgeliyor. 19 başarılı top kapmanın yaklaşık 12-13 tanesinin dikey ve yatay eksenli baktığımızda ikinci bölgede gerçekleştiğini söyleyebiliriz.

Bunların birçoğu pres tetiklemesiyle eş zamanlı olarak doğru timing sonrası rakiplere baskı ve merkezde pas kanallarının kapatılması sonucu gerçekleşti.

Galatasaray hem ön alan baskısını hem de ikinci bölgede kompaktlığı sağlamayı maç boyuncu ekonomik şekilde uyguladı ve verim aldı..

1759388144544.webp

1759388153717.webp

@cmltekin

Tamam Liverpol'u yendik de 2 gündür sanki CL almış gibi hamasi bir iletişim yürütüyor kulüp. Bana çok Fenerbahçe-Ali Koç kafası geliyor şu işler. Genel anlamda çiğ bir hamaset bulaştı bu kulübün iletişimine Erden Timur gittiğinden beri.

Sergen bizim maçta takımını geride bekleterek oynatacak. Set oyununu iyi oynamamız lazım.

Tamam Liverpol'u yendik de 2 gündür sanki CL almış gibi hamasi bir iletişim yürütüyor kulüp. Bana çok Fenerbahçe-Ali Koç kafası geliyor şu işler. Genel anlamda çiğ bir hamaset bulaştı bu kulübün iletişimine Erden Timur gittiğinden beri.
Kulüp nasıl bir iletişim yönetti her galibiyet alınan maçtan sonra yapılan paylaşımlar yapıldı resmi hesapta? Hiç anlamadım bu yorumu. Ekstra bir şey yapıldı da ben mi kaçırdım?

Taraftarin kendine gelmesi güzel

Konya macinda cok iyi oynamis ugurcan son dakikalarda topu taca atti diye tepki geldi

Veya osimhen sakatlandi diye icardi tezahurati yapildi

Bunlar hos seyler degil

Liverpool macinda ise tam aksine pas hatasindan sonra bile hemen alkis ile oyuncu’yu toparlamak icin elinden geleni yapti taraftar

Fener tribünlerine benzemistik ama umarim liverpool maci bir baslangic olur
Bu macta cekirdekci taraftar gelir demistim bilet fiyatlarina bakarak. Ama taraftar gercekten muthisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt