Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.987
- 23.442
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çer çöpe odaklanamıyoz heis ama city falan gelince çakar geçerizİyi futbol ne zaman oynarız?
okan buruk gidinceİyi futbol ne zaman oynarız?
liverpool maçında kötü müydük?İyi futbol ne zaman oynarız?
Takım arkadaşları ve hocası kornerden gol atabileceğine ikna olmuş gibi duruyorlardıKaleye sut cekiyor her topu bir cogu direk disari gidiyor bence bencillik o yaptigi
Takim arkadaslari hocasi ikna olmus olabilir ama gunumuz futbolunda her topu kornerden kaleye vurmak komple yanlis gol olma olasiligi ne kadar iyi vurursan vur cok dusuk.Dun ben de gordum kotu vurmuyor ama dogru olmadigi kesin.Bizde bi oyuncu oyle kaleye vursa hem taraftar hem oyuncular tepki gosterir.Takım arkadaşları ve hocası kornerden gol atabileceğine ikna olmuş gibi duruyorlardı
İyiydik , ben köy takımlarına karşı iyi oyun istiyorum , ön taraf çok çeşitli şükür bir şekilde gol buluyoruz Allah'tan, yoksa bu sezon öyle müthüş bir oyun ortaya koyamadık, Torreira bir sakatlansa herkes çok çabuk anlayacak leş attığımızıliverpool maçında kötü müydük?