Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 19.433
- 17.414
- 1.578
Okan hocanın biraz oyun kontrolü üzerine çalışması lazım. Sürekli Osimhen'e uzun oynayarak sezon bitmez. İlkay gibi oyuncuyu niye aldın o zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbi kalecisi
İbrahim Seten: "İlkay, tesisteki yemekhanede Nutella görünce “bunun burada ne işi var, kaldırın” demiş. Adeta çılgına dönmüş.Hemen kaldırmışlar onu oradan."
Sonunda hayallerimizdeki gaddar alman hoca yetişiyorİbrahim Seten: "İlkay, tesisteki yemekhanede Nutella görünce “bunun burada ne işi var, kaldırın” demiş. Adeta çılgına dönmüş.Hemen kaldırmışlar onu oradan."
İbrahim Seten: "İlkay, tesisteki yemekhanede Nutella görünce “bunun burada ne işi var, kaldırın” demiş. Adeta çılgına dönmüş.Hemen kaldırmışlar onu oradan."
Geçen sene yapılacak denen heykel bu yalnız. 1 seneye yakındır yapımı sürüyor yani yeni çıkan sürpriz bir şey değil.Bu dursun cok çakal herif ,bu da aynen tepedekiller gibi gundem değiştirmeyi cok iyi biliyor ,yakında divan toplantısı var orada kimse sormasın kemerburgaz inşaatı vs diyen hemen heykel diktirmis 2 saat onları anlatır ,yırtar yine
Dursun gene başkan olacak değişimin olması çok zor.Sene sonu seçim varken mevcut yönetimin yapmasını doğru bulmadığım bir şey. Gerçi büyük kulüplerin hepsi yapacak gibi bunu ama ben hazırlıklar olacaksa olsun ama seçimden sonra yapılmasının daha etik olduğunu düşünüyorum.
Olduktan sonra yapsın o zaman etik olarak daha doğru olur.Dursun gene başkan olacak değişimin olması çok zor.
Iste benim TDmİbrahim Seten: "İlkay, tesisteki yemekhanede Nutella görünce “bunun burada ne işi var, kaldırın” demiş. Adeta çılgına dönmüş.Hemen kaldırmışlar onu oradan."