GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne kardesim daha transfer dönemini yeni kapattik siz gene transfer konusmaya baslamissinizm bi salin ya

Mevcut kadromuz için angusu mu yoksa lokmanı mi tercih ederdiniz ?

Mevcut kadromuz için angusu mu yoksa lokmanı mi tercih ederdiniz ?
Lookman yildiz olarak cok sey katar ancak ona yer acmak cok kolay olmaz.Anguissadan sa Lamine Camara tarzi biri lazim Monacodan hem genc hem kaliteli.Bu takima uc transfer hakkimiz olsa Pavlovic Lookman Maestro gibi bir hayalim var.

Sol bek mevkisi sorunsuz diyemeyiz eren üst seviye için biraz daha üzerine koymalı jakobs da her an sakatlanabilir. Sakatlanmazsa zaten elde tutmazsın jakobsu iyi para verip alırlar. Oraya yatırım lazım ama direkt bek ve yabancı almak ahmaklık olur.
Ben oraya kelepire düşürebilirsek bir erenay hamlesi istiyorum hala. Sol açık da oynatabileceğin gerekiyorsa sağ bekte de sırıtmayacak bir herif. Erenayın muadili bulunursa o da olur elbet.

Sol bek mevkisi sorunsuz diyemeyiz eren üst seviye için biraz daha üzerine koymalı jakobs da her an sakatlanabilir. Sakatlanmazsa zaten elde tutmazsın jakobsu iyi para verip alırlar. Oraya yatırım lazım ama direkt bek ve yabancı almak ahmaklık olur.
Ben oraya kelepire düşürebilirsek bir erenay hamlesi istiyorum hala. Sol açık da oynatabileceğin gerekiyorsa sağ bekte de sırıtmayacak bir herif. Erenayın muadili bulunursa o da olur elbet.
Valla ben sorunsuz diyorum 2 tane 11 de oynayacak oyuncu var.Ikiside suan orda yeterli sol stoper orta saha hatta kanat hatta sag bek hatta forvet bile suanda sol bek mevkisinden once gelmeli.

Pazar notlari

1) Sahaya surulen topcularin hepsinin Marcelo, Kroos, Rudiger seviyesinde falan olmasini bekliyonuz da o olmayacak. Arada Eren'ler, Apo'lar, Sara'lar da olacak.

2) 35 yasindaki Salah'i taraftarimizla, Sane'yi yillik 10 ya da 23 yasindaki Singo'yu 5 milyon maasla etkilemek yerine ayni yaslardaki gencleri basarilarimizla 1.5 - 2'ye baglamayi ogrenelim.

3) Avrupa'da surdurelebilir basari olmadan dunyanin geri kalaninda kalici marka degil sadece gecici bir heyecan olmaktan oteye gidemeyiz. O da yaptigimiz sukseli transferler ve arada bir aldigimiz Lpool, ManU galibiyetleri ile oluyor. Bunlar devamli olmali.

4) OB daha 52-53 yasinda falan. Biraz kendini gelistirmeli. Yardimci antrenor kismini cok bosluyor. Yaninda bir tane daha ust akil olmali. Sirf kendi gelecegi icin bile olsa boyle firsatlar her zaman insanin eline gelmez. Degerlendirmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt