Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.037
- 5.604
- 1.983
Burda tabi hedefler ve cekilecek kura da onemli olabilir.Transfere devre arasi 40-50 civari gidecek diye dusunuyorumCok para basmaya gerek olmadan bir dolu adam bulabiliriz .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda tabi hedefler ve cekilecek kura da onemli olabilir.Transfere devre arasi 40-50 civari gidecek diye dusunuyorumCok para basmaya gerek olmadan bir dolu adam bulabiliriz .
Beyfendi Arnavut musunuz?Sırbistana anüsten girizgah yapmışızzzz
Burda tabi hedefler ve cekilecek kura da onemli olabilir.Transfere devre arasi 40-50 civari gidecek diye dusunuyorum
Genc ve uygun alınca hedefsiz m olunuyor diye düşünmemek lazim. Adamlar alırken biz 39 m euro vermek peşinde olmak da hedefsizlik.Burda tabi hedefler ve cekilecek kura da onemli olabilir.Transfere devre arasi 40-50 civari gidecek diye dusunuyoru
Transferi ben yapmiyorum renkdas dusunce bu onu belirtiyorum.Genc ve uygun alınca hedefsiz m olunuyor diye düşünmemek lazim. Adamlar alırken biz 39 m euro vermek peşinde olmak da hedefsizlik.
Lookman yildiz olarak cok sey katar ancak ona yer acmak cok kolay olmaz.Anguissadan sa Lamine Camara tarzi biri lazim Monacodan hem genc hem kaliteli.Bu takima uc transfer hakkimiz olsa Pavlovic Lookman Maestro gibi bir hayalim var.Mevcut kadromuz için angusu mu yoksa lokmanı mi tercih ederdiniz ?
Valla ben sorunsuz diyorum 2 tane 11 de oynayacak oyuncu var.Ikiside suan orda yeterli sol stoper orta saha hatta kanat hatta sag bek hatta forvet bile suanda sol bek mevkisinden once gelmeli.Sol bek mevkisi sorunsuz diyemeyiz eren üst seviye için biraz daha üzerine koymalı jakobs da her an sakatlanabilir. Sakatlanmazsa zaten elde tutmazsın jakobsu iyi para verip alırlar. Oraya yatırım lazım ama direkt bek ve yabancı almak ahmaklık olur.
Ben oraya kelepire düşürebilirsek bir erenay hamlesi istiyorum hala. Sol açık da oynatabileceğin gerekiyorsa sağ bekte de sırıtmayacak bir herif. Erenayın muadili bulunursa o da olur elbet.