GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi sol ayaklı bunların
Bu oyuncuların hepsi sol stoper ama bu listeden bir oyuncu alacağımız sanmıyorum. Ben daha uygun maliyetli ve ilk 11 için değil daha çok rotasyonda kullanılacak bir nispeten genç(u23 kuralına uygun) bir oyuncu alınacağını düşünüyorum stopere ve orta sahaya. Bardakçı çok iyi durumda şuan çünkü.

Bu oyuncuların hepsi sol stoper ama bu listeden bir oyuncu alacağımız sanmıyorum. Ben daha uygun maliyetli ve ilk 11 için değil daha çok rotasyonda kullanılacak bir nispeten genç(u23 kuralına uygun) bir oyuncu alınacağını düşünüyorum stopere ve orta sahaya. Bardakçı çok iyi durumda şuan çünkü.
U23 olması güzel ve nispeten ucuz olur. Abdülkerim'le ilişkili konu da var tabii dediğin gibi. Katılıyorum dediklerine. Boyu uzun olsun ama bir zahmet. Hobbit gibi takım olduk.

Ciddi post atmak nasıl bir duygu.
1761323818383.webp

U23 olması güzel ve nispeten ucuz olur. Abdülkerim'le ilişkili konu da var tabii dediğin gibi. Katılıyorum dediklerine. Boyu uzun olsun ama bir zahmet. Hobbit gibi takım olduk.
Ababakar Sylla ismi bana bu yüzden mantıklı geliyor. Zamanında 20 milyon verilmiş ,sol ayakl,ı şu anda düşüşte genç bir oyuncu o yüzden tekrar yükselişe de geçebilir. Uygun bonservis isterlerse oluru var gibi. Orta saha için ise adayım Caleb Yirenkyi benim ama bence biz Lamine Camara'yı almaya çalışıp alamayacağız kimi alırız artık kısmet.

Ababakar Sylla ismi bana bu yüzden mantıklı geliyor. Zamanında 20 milyon verilmiş ,sol ayakl,ı şu anda düşüşte genç bir oyuncu o yüzden tekrar yükselişe de geçebilir. Uygun bonservis isterlerse oluru var gibi. Orta saha için ise adayım Caleb Yirenkyi benim ama bence biz Lamine Camara'yı almaya çalışıp alamayacağız kimi alırız artık kısmet.
Dediğin orta saha 19 yaşında yazıyor ama doğum yeri Gana'ymış. Tipine baktım minimum 3-4 yıl mağarası var gibi. Doğum yeri bile yazmıyor. :D
Sylla'nın mağarası yok gibi ama, tip ve yaş uyumlu. O olur. :D

Yalnız dijital tarafında ciddi derecede aklı çalışan adamlar var.
100 bin 200 bin demeden gelir getirecek her şeyi kullanıyorlar. Sosyal medyadaki gücü de bildiklerinden akmasa da damlayacak bir sistem oluşuyor.
Bunun gibi 10 farklı projeden 250 bin dolar kar alsan bir tane kol sponsorluk bedeli ediyor.
Daha da çeşitlendirilmeli bir sürü imkan ve fikir var .

Twitin altını okuyunca çok üzüldüm ne çok ahrazsaraylı var taraftarın içinde ya

Yunus şalaiyi hedef gösterip kulüpten 2.5 istedi menajeriyle,aylarca da direttiler zammı kaptılar

Sonra baktı ki barış 2 ekran karartıp 6m alıyor menajerini vizyonsuzlukla suçlayıp bu yüzden yolları ayırma kararı aldı büyük ihtimal, çünkü hedeflediği 2.5 milyon takımdaki asgari ücret oldu bi anda,millet tepki vereceğine helal olsun yunus akgün çekiyor

Aynen zeki kardeşim benim zam isterken her allahın günü fbli menajerini değiştir tepkilerine aldırış etmeyip ona yol vermeyen adam şimdi menajerinin fbli olduğunu anladı ve gssi için yol verdi aynen benim ultra süper zeka kardeşim benim aynen

Bugun bir scout sayfasında alajbegovic i gördüm kendimce bir gururlandım 🙂

Muhabirler arasinda kendisine kufur edilmesinden zevk duyan net olarak nacik ali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt