GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen ne sıkıyor öyle. Lookman'a da bir 50 60 bayılman lazım.

Son 4 yıl arastirilsin diyen arsız kepçe operatöründen belli şampiyonlugumuzun çalındığı. Yaz yazdır #2021ŞampiyonuGalatasaray

dün milana iyi gol atti herif sol ayagiynan hayli iyi de oynadı

fekat genc topcu alsak artik deniz zorlu renkdasa katilmak durumunda kaliyoruz yani bi noktada

Son 4 yıl arastirilsin diyen arsız kepçe operatöründen belli şampiyonlugumuzun çalındığı. Yaz yazdır #2021ŞampiyonuGalatasaray

Isin icinde bir kulüp yöneticisi veya oyuncusu olmadigi sürece kimsenin sampiyonlugu el degisitirmez diye düsünuyorum.

Konu sadece hakem ise en fazla onlar cezalandirilir o kadar.

Eksi ****ğe yazın. Bu şikeci kuşların kalesi resmen o iğrenç site. Her türlü algının ve iftiranın kulübümüze atıldığı yer. Ama Galatasaray ile ugrasamayacaklarini ogrenmeliler. Benim yazarlığım yok yazamıyorum. Hesabı olan yazsin
#2021ŞampiyonuGalatasaray

İnşallah cl de tur atlarsak Sneijder-Drogba dan beri en flaş ara transfer dönemini yaşayabiliriz.
Hele ki kontenjanımız direkt olarak müsaitken
Orta sahaya adam lazım derdim ama Sara böyle devam ederse ve İlkay sakatlığını atlatırsa sezon sonuna kalır yüksek ihtimalle.
Sol kanat ve forvet olmazsa olmaz.
Barış biraz sallandı, yerine koyacak adam yok.
Icardi yavaş yavaş toparlanıyor ama hala büyük soru işareti. Avrupa'da 15 dakika bile oynayacak mecali yok. Tarz olarak güçlü bir pivot forvet olur bence bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt