GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın kalmasından yanayım ben yerli oyuncunun kıymetini anlamak lazim artik

7+2 ha. Bu rakamlari bizimkiler cok fazla normallestirmeye basladi. Sonra wonderkid almayi istesen, belki 2-3 sene önce 1,5 civari imzalayacak herif, simdi menajeri maas listesini gördükten sonra kapiyi herhalde 3-3,5 milyondan acar. Iyice bokunu cikartmaya basladilar. Gelir belirli seviyeden sonra fazla yükselmez. Ama maas gideri icin taktik herhalde "Sky is the Limit"

40 bons ve yıllık 7ye lookman gelirse

dursunun, hocanın ve dracula abdullahın ayağına beton bağlayıp gs adasından denize itmek lazım ibret olsun diye

Barışın kalmasından yanayım ben yerli oyuncunun kıymetini anlamak lazim artik
Ben de benzer düşüncedeydim eskiden. En azından Türkiyede başka takıma dönememesi için bir madde koyalım.

Gerçekten formda olunca tutulamayan bir oyuncu. Ancak formsuz olduğunda da rakip forvetlerden daha tehlikeli bizim kale için. Formsuzken savunmada hiç yok, ayağına aldığı her topu amatör futbolcu gibi eziyor. Pas vereceği yerde sağa sola çekip vurmaya, şut atacağı yerde absürd ortalar yapmaya başlıyor. Bir nevi Kerem A.oğlu'nun fizikli versiyonuna dönüyor.

Lookman bir Barış etkisi yapar mı bilinmez, ama form düşüklüğünde onun kadar zarar vermeyeceği kesin.

7+2 ne ya yok ebesinin

Max 4-5 olmali. O bile cok da neyse…

Bence transfere gerek yok. Alternatifi olmayan oyuncular çok tabiki. Tor, Abdülkerim, Lemina, Osimhen gibi ama bunlara nasıl yedek alabilirsin ki kimse yerlerini dolduramaz. Ana kadroya eklemeye bence gerek yok.

40 + 9 ha
Üstüne 30 daha ekleyip Vinicius'un Alonso'ya küfür etmesini bekleyip pusuya yatarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt