Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.322
- 14.269
- 1.398
lookman işi doğruysa barış satılıyor diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lookman işi doğruysa barış satılıyor diyebiliriz
zurna daha iyi değil mi yav vuvuzela ile nağme yapılıyo muZurnadan Vuvuzelaya geçiş gibi kaliteli etki oluşturur sahada
Madem şüpheleniyorsun raporlayıp , Şikayet etseydin ya yönetime. Sami kim engel oldu yaniŞüpheli üyelik knk yıllardır buradayız bu çocuk bir senedir var oncesi yok

zurna daha iyi değil mi yav vuvuzela ile nağme yapılıyo mu
lookman üst düzey topçu ya ama maliyeti çok yüksek barış 40'a satılsa gelen para tamamen lookman'a gider gibiBarış rakipleri zurna kadar rahatsız ediyor. Bazen hiç bazen çok. Vuvuzelanın rakipleri rahatsız edicilik seviyesi ise 90 dk devam ediyor Lookman gibi
Seviyoruz maalesefMadem şüpheleniyorsun raporlayıp , Şikayet etseydin ya yönetime. Sami kim engel oldu yani![]()
Ben de benzer düşüncedeydim eskiden. En azından Türkiyede başka takıma dönememesi için bir madde koyalım.Barışın kalmasından yanayım ben yerli oyuncunun kıymetini anlamak lazim artik
Benimki de bizim scoutun 30 milyonluk Singo kadarmışBayern Kane yedek olsun diye istiyormus. Barcelona belki Lewy'nin yerini doldurur diye ve Dortmund Guirassyi araplara satarsa, ister gibi geliyor bana.