GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Böyle anlasma normalde sponsorlar netlestikten sonra yapilmaz mi? Sponsor bulamasalar ne yapacaklardi?
Zaten Kavukçu'nun açıklamasına göre belli. Zamanı geldiğinde açıklıyorlar. Başkan da sözleşme de yazdığı gibi diyor detaylı açıklamada.

Galatasaray herkesi iyileştirir!

İkisi de doğru haberleri pek olmayan kişiler. Jacobs'ta iyileştirme olacağını hiç sanmıyorum. Eren'de ise kur iyileştirmesi yapılır geldiğinde anlaştığı para euro olarak 1.2-1.3 milyon falandı sanırım. Türk oyunculara bu TL değer kaybı yüzünden kur iyileştirmesi yapılıyor zamanla o olabilir 2 milyona çıkacağını hiç sanmıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bwin oranlar
36f20e33ae7070828bca53a0c0de51b3.jpg

Yatırımlık, Bardakçı'nın rotasyonu(yedeği) ama Singo ayarında ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz acaba?

Sözlesmesinin son senesine girmis oyuncu’nun yeni sözlesmesinde daha yüksek bir ücret almasini anlarim takimdaki yükselisten dolayi ama sacma sapan her oyuncuyla zamani gelmeden zamli sözlesme yaptigimiz icin tek tek bütün oyuncularin böyle bir istekleri olmasina engel olamiyoruz cünkü yönetim kontrolü kaybetti

real gibi sınırsız gelire sahip takım bile belli bi yaş üstü adamlara bonservis sıkmıyor artık

lookman konusu gs için saçmalık

deniz zorluya döndürdü bu lookman konusu beni :d

Yine herkese zam yapacakmış bu çapsız yönetim. Bunlar kulübü batırmadan gitmeyecek. Bunların kafasıyla bizden ligin Bayern’i falan olmaz. Bir ileri, bir geri gider dururuz.

325 maçta 88 gol 43 asist yapmış adama da abartılıyor vs demezsiniz ya.
hayır bir de istemeyenlerin önerisi varsa onları da görelim mesela iş yapacak 15-20 civarı bonsla 23 altı falan oyuncu önersinler.Sanki böyle genç oyuncu yetiştiren , onlara özel planları falan olan bir takımız da genç oyuncuyu iyi bons+düşük maaşla buraya getirip Lookman seviyesine çıkaracağız.Fmde wonderkid listesinden oyuncu takip eden transfer ustası oluyor yav buraya gelip

Son düzenleme:
hayır bir de diyenlerin önerisi varsa onları da görelim mesela iş yapacak 15-20 civarı bonsla 23 altı falan oyuncu önersinler.Sanki böyle genç oyuncu yetiştiren , onlara özel planları falan olan bir takımız da genç oyuncuyu iyi bons+düşük maaşla buraya getirip Lookman seviyesine çıkaracağız.Fmde wonderkid listesinden oyuncu takip eden transfer ustası oluyor yav buraya gelip
Lookman'ı bonservis/maaş/yaş 3'leminden dolayı istemeyene bir şey diyemem ama oyuncunun yetenek repertuarına ve şu ana kadar yaptıklarına bakınca A+ bir oyuncu olduğu ayan beyan belli yav. Lookman-Osimhen-Sane müthiş şeyler hayal ettirir. Aynı zamanda Lookman hücumun her yerinde oynatılmış şimdiye kadar, hepsinde de benzer skor katkılarını yapmış. Bu aynı zamanda müthiş bir taktiksel esneklik demek.
Ha Lookman'ın maliyeti çok uçuk noktalarda ise ben gider Davitashvili'yi alır geçerim. Yedek kalmayı sorun etmez, yaşı genç, nispeten ucuza alırsın ve profil itibariyle de bize cuk oturacak birisi. Normal şartlarda zaten kanatlar Sane-Yunus olacak bizde. Singo'nun sağ beke döndüğü yerde Sallai-Davitashvili de kanat alternatifleri olurlar. 2 tane teknik, 2 tane de fizikli kanat rotasyonu gayet mantıklı planlama olur. BAY da sene sonu satış.

Geri
Üst Alt