Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.696
- 5.217
- 1.458
Kesinlikle katılıyorum… çok haklısın.
Aynı şey bizim için de geçerli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum… çok haklısın.
Utanıyorum ben bunların yerine yawForumun yarisina göre sezon bitti önumuze bakalim
Önumuzdeki 2 maci kazanamazsak foruma girilmez

Bence en büyük problem insanların fenerin bütün maçlarını kazanacağını düşünmeleri
O yüzden beraberliğe dahi tahammül yok
Aynen öyle. Mesela puan kaybı değil, sen puan kaybettiğin zaman sürekli penaltılar ile ve kırmızı kartlarla ittirilen bir rakibin olması. Bakmayın arada mucize oluyor takılıyorlar ama orada bile hakem kollması oluyor, kendi mallıklarından puan bırakıyorlar.Bence en büyük problem insanların fenerin bütün maçlarını kazanacağını düşünmeleri
zor hayatında derbi kazanmışlığı var mı kiOkan hocam umarım sıradaki derbiyi kazanabiliriz.
Kendi adıma fb'den çekinmiyorum ancak şöyle bir maç heves kırıcı. Umutlanıp g*tlerinin üzerine oturmaları artık keyif vermiyor. Erkenden kopup gitsinler de az Avrupa'ya odaklanalım.Bence en büyük problem insanların fenerin bütün maçlarını kazanacağını düşünmeleri
11 maçın 7sini kazanabilmişler, kadroları geçen seneden çok daha kötü en iyi 2 topçuları gitti ve yerlerini asla dolduramadılar, akan oyunda baya zayıflarAynen öyle. Mesela puan kaybı değil, sen puan kaybettiğin zaman sürekli penaltılar ile ve kırmızı kartlarla ittirilen bir rakibin olması. Bakmayın arada mucize oluyor takılıyorlar ama orada bile hakem kollması oluyor, kendi mallıklarından puan bırakıyorlar.
yani şunu mu demek istiyorsunKendi adıma fb'den çekinmiyorum ancak şöyle bir maç heves kırıcı. Umutlanıp g*tlerinin üzerine oturmaları artık keyif vermiyor. Erkenden kopup gitsinler de az Avrupa'ya odaklanalım.
Neden her sezon bunları peşimize takmayı alışkanlık haline getirdik ona anlam veremiyorum. Arayı açıp ligi koparma fırsatı her sezon geliyor yok biz inatla gel farkı azalt yarışa katıl diyoruzKendi adıma fb'den çekinmiyorum ancak şöyle bir maç heves kırıcı. Umutlanıp g*tlerinin üzerine oturmaları artık keyif vermiyor. Erkenden kopup gitsinler de az Avrupa'ya odaklanalım.
yani şunu mu demek istiyorsun
lig bitti önümüze bakalım?