GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Shakespeare'in en sevilen oyunlarındandır max bet. :d
Freezing Warm Up GIF by Pudgy Penguins
Freezing Cold Weather GIF

Haci İsmail donemi fenerin rakiplerine tum sezon 12 kirmizi cikmis bu sezon geçermi sizce bu sayıyı?

Ajax 11i son duyumum

Osimhen
Yunus-sara-sane
Lemina-tor
Jakobs-apo-sanchez-sallai
Uğurcan​

Ucuz kanat. Monaco'da Dietta mi ne vardı. O kiralanabilir.
Elenirlerse Hauge de olabilir.

Sanki hakemler tapınak gibi bir yerde toplanıp " feneri ölümüne kollayacagiz " diye yemin merasimi düzenliyorlar.
Dün çoğu renktaş kırmızı haklıydı filan diyor da peki aynı kırmızı fenere verilir miydi?
Bu sene Duran daha ilk yarıdan kırmızı görmeliydi ve büyük ihtimal mağlup olurlardı. Al işte bedavadan 1 puan.
Geçen sene giden kel kaç defa kırmızı gormeliydi.
Samsun maçında yine 1 puan gasp ettiler.
Dün yine Skrinar'in elinin aynısı rakipte olsa penaltı gelirdi.
Böyle bir nefretlik kulüp yok.

Irfancan hem TS hem bize karsi öyle taban önden gitti diye kirmizi yemedi mi?

TSe karsi macin baya basinda olmustu diye hatirliyorum. Bize karsi macin sonuna dogru. Ama ayni acik kirmizi kartlik harekete macin sonuna dogru kirmizi veren hakem, bu hareket 40-50 dakika önce oldugu an niye kirmizi vermesin? Yanlis seylere takiliyor burda bazi üyeler. Net kirmizi kart üstüne hakem 1 belki 2 penaltilarini vermedi. Sorun dün tamamen Orkunun malligi. 4-5 atacaklari macin icine etti ve FB'ye maci hediye etti herif.

TSe karsi macin baya basinda olmustu diye hatirliyorum. Bize karsi macin sonuna dogru. Ama ayni acik kirmizi kartlik harekete macin sonuna dogru kirmizi veren hakem, bu hareket 40-50 dakika önce oldugu an niye kirmizi vermesin? Yanlis seylere takiliyor burda bazi üyeler. Net kirmizi kart üstüne hakem 1 belki 2 penaltilarini vermedi. Sorun dün tamamen Orkunun malligi. 4-5 atacaklari macin icine etti ve FB'ye maci hediye etti herif.
Orkun'un kırmızı hatalı demiyorum.
Kendimi bildim bileli bunlar derbilerde kollanir.
Yok diyorsan bir şey diyemem.

Geri
Üst Alt