GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aniden bünyeye zuhur eden citye de atleticoya da çakacağız ve ilk 8e gireceğiz hissi

Şahsi ve gerçekçi diyeceğim beklentim şu yönde

USG - 3
Monaco - 1
A. Madrid - 1
City - 0

Ben kalan 4 maçta 5 puan toplarız diyorum. Bir ihtimal belki Monaco'dan da galibiyet çıkar mı? Emin değilim.

İsmimi Allard Lindhout yapabilir miyiz?
27333.jpg

Geçen sene young boys nasıl çok para aldı. İsviçrede yayın geliri mi fazla acaba
Cok para almak istiyorsak bizim her sene ucl de olmamız lazim gruptan cikamasak bile her sene ucl de olmak anahtar şey, misal bir dönem shaktar bile bizden cok para alıyor olabilir ucl de
Üstelik her sene ucl de olursak lokal sponsorlardan kurtulup uluslararası firmalarinda ilgisini cekeriz

Aral Şimşir milli takıma çağrılmış. Kendisi düşünülebilir bir isimdi ama onun da bonservisi 13-15 milyon civarı olmuştur.

Aral Şimşir milli takıma çağrılmış. Kendisi düşünülebilir bir isimdi ama onun da bonservisi 13-15 milyon civarı olmuştur.
O çocuk cok gözden uzakta ve zayif bir ligte bence esas hedef eren dinkci olmali esas potansiyel onda ustelik yedeğe dusmus durumda fizik olarakta bay gibi cok guclu
Ama hocanın yerli oyuncu düşündüğünü hic sanmıyorum tavukcuyla lookmana para gömecekler muhtemelen

Montella kimlerin aklıyla kadro hazirliyorsa kendi tabutuna çivi çakıyor farkında degil ,kendi takımlarında bile oynamayan adamlari çağırarak politik davranmaya çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt