GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

1762560908125.webp

ben de geçen net bi rüya gördüm
tv kamerasından singo sağdan topu götürüyodu
ona yakın osimhen ön direğe koşarak alan açıyor, sol kanattaki barış içeri hareketleniyor ve ortada da penaltı noktasına koşan bi herif vardı
bi baktım bendeniz
sonra tam singo topu geriye doğru çıkardı benim perspektifime döndü
ayak içiyle topu sol alta doğru nişanladım, tam köşeye gitmedi ama sert vurduğumdan kalecinin çelmeğe çalışsa da direğin ordan girip gol oldu
sonra sevinçle sağa sola koşacam derken kendimi yerde buldum sanırım barış beni indirdi
yere düşünce ilk gördüğüm torreira idi
bayadır bu denli net rüya görmemiştim. ajax maçından sonra mı önce mi hatırlamıyom ama ilk defa bu kdr net rüya gördüm. hatta geçen günkü gollerden daha net aklımda garip bi şekilde.
Messi bitmek üzere diye yorumladım

Bence devre arasi, kitik bir oyuncumuzu satmazsak veya sezon kapatmazsa, bonservis vererek transfer yapmayacagiz. En fazla yedek klubesi guclensin diye kiralik 30+ birilerini aliriz gibime geliyor.

Zaten bugunden sonra CL de bu sezon max 6 mac daha oynayacagiz. 4 lig + 2 eleme. Kalan kadro lig icin zaten yeterli olur.

Bu isimler bence seneye olur diye dusunuyorum.

Lookman'ın transferi Atalanta yüzünden zor. Kiralamazlar, bonservisi de tuzlu olur. Ugarte ise kiralık + opsiyonlu alınabilir sanki. Manu gözden çıkarmış. Sezon sonu da Ugarte + Hakan Çalhanoğlu'nu bonservisiyle alıp Sara'yla vedalaşırız. 10 numara operasyon olur imho.

Fb madem illa bayi dolayli yoldan almak istiyorsa, hic ugrasmayip bize cash 40 milyon versinler, baska takimlarla muhatap olmasinlar bosuna

Verelim gitsin fbye

Geri
Üst Alt