- 26 Kasım 2012
- 184.396
- 254.933
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi bitmek üzere diye yorumladımben de geçen net bi rüya gördüm
tv kamerasından singo sağdan topu götürüyodu
ona yakın osimhen ön direğe koşarak alan açıyor, sol kanattaki barış içeri hareketleniyor ve ortada da penaltı noktasına koşan bi herif vardı
bi baktım bendeniz
sonra tam singo topu geriye doğru çıkardı benim perspektifime döndü
ayak içiyle topu sol alta doğru nişanladım, tam köşeye gitmedi ama sert vurduğumdan kalecinin çelmeğe çalışsa da direğin ordan girip gol oldu
sonra sevinçle sağa sola koşacam derken kendimi yerde buldum sanırım barış beni indirdi
yere düşünce ilk gördüğüm torreira idi
bayadır bu denli net rüya görmemiştim. ajax maçından sonra mı önce mi hatırlamıyom ama ilk defa bu kdr net rüya gördüm. hatta geçen günkü gollerden daha net aklımda garip bi şekilde.
Izledigim video çoğunlukla Psg günleriydi. Iyice araştırmak lazım. Bazı oyuncuların düşüşü gerçekten kalıcı oluyorcasemiro leşi bile daha ii görünüyor heis
çok ii os'ler mevcut alabileceğimiz
Ugarte dibi görmüş durumda şuan ndombole vol 2 olur umarım alinmazIzledigim video çoğunlukla Psg günleriydi. Iyice araştırmak lazım. Bazı oyuncuların düşüşü gerçekten kalıcı oluyor
Bir de yedek için sol stoper yada Ozan Kabak'ı uygun maliyete alıp deneme yapabiliriz bence.Devre arasında os ve kanat olmak uzere 2 adet transfer zorunluluğu var.
İlk transferimiz olacak gibi gözüküyor.Lookman geliyormuş doğru mu?
Sen ona 3 de. Stoper de lazım.Devre arasında os ve kanat olmak uzere 2 adet transfer zorunluluğu var.