Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.296
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu degiller.Dju harici alayı çöp
Hocam ben bakarsınız diye dedim selamlarİstatistikler heis ??
Elbette her oyuncu 11’e değildir de 11 değiller diye aralarında uçurum olmaz. Sen 11’e seviye atlattıkça kulübene de aynı şekilde seviye atlatman gerek ki yerine oynayınca kalite farkı o kadar hissedilmesin. Elbette 3 sene sonra daha iyi olabilirler, hepsi genç oyuncular sonuçta da yedeğe alıyoruz diye 11’i zorlamadan bekletirsen o oyuncudan bir şey olmaz. 11’i zorlayacak adam almamız lazım bizim. Chelsea bu adamları alıyor mesela ama Strasbourg’a veriyor ki kalite anlamında en üst scoutingi yapmalarına rağmen. Multiclub tarzı bir şey yapmayacaksak bu yatırım yersiz olurHer transfer 11 e değildir mesela singo mesela toreira yedeği olabilir . Kanatlari da böylece beknya da orta saha oynamamış oluruz
Sara aslında bize ilk geldiğinde gayet iyiydi. Bizim hoca sayesinde geriye gitti.Lukmın sara takasına onay veririm
İroni yapayım derken doğruyu söyledinSara aslında bize ilk geldiğinde gayet iyiydi. Bizim hoca sayesinde geriye gitti.
Hg masonSara aslında bize ilk geldiğinde gayet iyiydi. Bizim hoca sayesinde geriye gitti.
Senden önce başka bir üye mesajı görüp ne alaka dese, Sadri ile Sadri'ce konuşuyoruz diyecektim.İroni yapayım derken doğruyu söyledin![]()

Hg mason
Senden önce başka bir üye mesajı görüp ne alaka dese, Sadri ile Sadri'ce konuşuyoruz diyecektim.
Hocam ben bakarsınız diye dedim selamlar![]()