GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Yusuf bu takımda çok daha fazla istatistik kasar diye düşünüyorum, zaten çok daha iyi denenecek genç oyuncularla dolu bir takım Midtjylland
3 sezon üst üste +20 gol katkısı veren Dju gibi
Dju santrafor. Aral sol kanat. Dju'da santrafor yedeği olarak alınabilecek bir isim. Aral özellikle lig maçlarında uzaktan şut, dar alan becerisi ile sol kanatta ilk 11 değil ama rotasyon için elimizde bulunması gereken bir kanat tipi diye düşünüyorum. Kutucu bizde olmadı onu tutmaktansa satıp Aral'ı deneyebiliriz.

Kanatlar çok top kaybı yapıyor.
Şahsi fikrim artık Sallai ile başlamak.
Hatta Yunus dönerse Sallai Ilkay Yunus olmalı.
Devre arası da fiziği ve tekniği iyi kanat + forvet + orta saha + Sol stoper
Bu 4 transfer benim için olmazsa olmaz.
Asıl parayı kanada basardım. Öyle transferin son gününe filan da değil.

Takımı fazla şımarttık biraz sövelim düzelir.

Bu arada Torreira bildiğim kadarıyla sarı kart sınırında Gençlerbirliği maçında kendisini oynatmam ben olsam, oynarsa o maç hiç bir şey yapamasa bile bir sarı kartı net var.
Dun cikarken yazmistim keske sari kart yeseydi diye. Hem dinlenmis hemde kartlari temizlemis olurdu

geçen sene icardi sakatlanınca osimhen ile devam edebilmiştik. hatta upgrade oldu.
bu sene barış sakatlanmadı ama kendi kendini iptal etti
yerine kimseyi koyamadık
bize bir kanat kesin lazım.
kanat forvet dalgasına girmeden baba bir kanat bulunmalı.

İyi bir gelişme var, rakip takımlardan birinin başına en azından insani tavırlar sergileyen bir td gelmiş. Bjk maalesef dünya futbolundan bihaber hocayı tercih etti. Bir umudum yok onlardan. TS iyi ayak yaptı genç ve başarıya aç futbolcu transferi ile.. Fatih hoca ne yapar göreceğiz. Ancak nefesleri ikincilik için yetmeyecek gibi. Dar ama kaliteli kadro bizde, bu sıkıntı olsa da, sakat vs çıkmasa araya atar bizi. Ancak sıkıntı teknik heyette. Mutlaka bir değişim yapılmalı. Bu değişim tüm teknik heyetin gitmesi olmaz da bazı yardımcılar gitmeli yerlerine ve eklemeler ile yeni bir heyet oluşturmalı. Derbileri kaybetmesek şampiyonluk bizim ancak, bu yıl fb bu konuda bizden önde. Onlar 6 puan aldı, biz 2. İki derbi maçı da bizim sahadaydı. Yani ikinci yarı deplasmana gidiyoruz. Bu da eksi yazıyor bizim hesabımıza.

Avrupa bahanesi de bizi yoracak gibi. Çünkü gerçekle yüzleşmeyen bir teknik kadro var maalesef. Bir an önce buraya neşter vurulmalı. Yoksa yarın çok geç kalmış olacaz.

Şampiyonluk oranları güncellenmiş
Analizlerim sonucu şu net ortaya çıkmıştır
Sezon bitti önümüze bakalım

Böyle dar durumlarimiz da kadikoydeki fb galibiyetleri hep imdadikiza yetişmiştir.
Gecen sezon eylüldeki derbi oncesi umutum yoktu galibiyet icin ama artarda gelen torerira, mertrns golleri maci koparmiştı.

eskiden ilk 11'imiz maç günleri sızardı artık 3 gün önceden yazılıyor

ajax maçından 1 gün sonra çift forvet çıkacağız diye afiş basıldı selçuk inan da çıkıp beklediğimiz bir şeydi buna hazırlanmıştık diye profluk kastı
Sızma yok bilerek servis ediliyo küfür ve eleştiride azalma olsun diye

servis edilen kadroya güvenilmediği için mi diyorsun

yok ya o kadar değildir

ihanet bu
Yok maçtan 1 saat önce osi-icardi çıkıyoruz demek çok tepki alır o yüzden 5 gün önceden servis edip insanları alıştırıyolar 1 saat kala resmi kadro açıklanınca da çok tepki olmuyor

nerede bizde o kırmızı çizgi

dün 1 kez ikili mücadeleye girdi 90 dakika oynadığı maçta adam artık kaçar oldu temastan

biz geçen sene içerdeki jk maçına da icardi-osimhen ile çıktık ve icardi o maçta duran toptan gelen gollerdeki faulleri alan adamdı gidip mücadele edip

fiziken şu an dibi görmüş vaziyette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt