GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi mevzu bütçe mi oldu yani. Herkes bal gibi biliyor o açıklamayı ciddi ciddi yaptığını ve o kontenjanları bile isteye kendi kararıyla boş bıraktığını. Şimdi o lafı söyleme sebebi belli diyorsun. Canlı yayında Berkan, Kaan filan var, gayet yeterli kadrom var diyorsa kullansın o oyuncuları işte. Sahaya 12 kişi mi çıkacağız diyen birinden beklenen türde hareketler evet.
Ama ben kendimi küçük düşürüyorum. :red:
Ya Onur sen sabaha kadar nefretini et zaten. Ben sana yaptığın şeyin ne kadar anlamsız olduğunu anlatsam da fark etmeyecek. Sadece şunu örnek vereceğim sana.

Okan Buruk | Teknik Direktör

Bunları böyle bir düzgünce anlatmak var bir de nefretini kusmak var. Adam tane tane anlatmış aşağılamadan, hakaret etmeden. Katılmadığım kısımlar var ama güzelce anlatmış. Ama dediğim gibi sen ölene kadar nefretini kusmaya devam edebilirsin.

24141.webp

Yayın haklarını acun denen herif almış. Exxen'de yayınlıyor maçları. İngiltere - Sırbistan izlenebilir bir maç aslında akşam.

Bişe düyecem lan erenle metehan avrupada oynayabiliyor mu şimdi.
Ben niye durduk yere avrupa listemdeki adamın birini kaybediyorum ya

Bu tür şeyler yazarak sadece kendini küçük düşürüyorsun.

Adamın o lafı söyleme sebebi belli. Zaten bir sürü para harcanan ve zaman kalmayan transfer sezonunda çıkıp aslında kadromuz tam değil bazı eksikler olabilir ama idare edeceğiz diyecek hali yok. Adam kendi oyuncularını koruma içgüdüsüyle konuşuyor.

Bunlar eleştiri değil, bunlar nefret söylemi. Kendi desteklediğin takımının başındaki bir adam çok çok kötü bile olsa bu kadar nefret çok anlamsız.
12 kişiyle mi oynayacağız sözü de mi ciddi değildi?

Maçtan sonra ofsayt kararı doğru yeaa diyenler buyrun sahne sizin

Galatasaray’ın Kocaelispor maçında Victor Osimhen’in attığı ve VAR incelemesi sonrası iptal edilen beraberlik golü, uluslararası futbol kamuoyunun da gündemine oturdu.

Futbol dünyasının en saygın isimlerinden, dünyaca ünlü eski hakem Urs Meier, bu karara sert tepki gösterdi.

Maçın hakemlerinin pozisyonu VAR'dan izlemelerine rağmen golü iptal etmelerine şaşkınlığını gizleyemeyen Meier, "Anlam veremiyorum. VAR'dan izleyip nasıl yanlış karar verebiliyorlar?" sözleriyle kararı eleştirdi.

Ünlü hakem, pozisyondaki 8 numaranın aktif alanda olmadığını belirterek kararın kesinlikle yanlış olduğunu vurguladı.

12 kişiyle mi oynayacağız sözü de mi ciddi değildi?
Yav ciddi olduğunu kendi de biliyor, herkes de biliyor. Kadrom yeterli mevzusunu ciddi ciddi söylediğini de sağır sultan bile biliyor. Benim söylediklerime verecek cevabı olmadığı için şimdi bana nefret kusuyorsun diyor. Daha bu açıklamaları yaptığı gün burda yarın öbürgün işler kötü giderse kadrom dar vs demeyeceksin hoca o zaman diye elli tane post atıldı burda. Belki kendi bile yazmıştır. Şimdi mevzu birden bire oyuncuları korumak vs oldu. Sanki transfer istediler de yapmadılar. Icardi, Abdülkerim filan mutlu olsun diye bile bile eksik sokmadı mı bizi sezona bu adam kardeşim. O zaman da söylemedik mi. Madem o zaman öyle düşünüyordu, şimdi transfer istemeye hakkı yok demek düşmanlık beslemek mi oluyor. Biz de biliyoruz transfer yapılacağını ve yapılması gerektiğini. Bunları ironi yaparak yazınca düşmanlık mı oluyor yani.
Bugün sorun olarak yazılan her şeyin tek sorumlusunu sabah akşam övmediğim için özür dilerim. :p

Twitterda filan x oyuncu Okan Buruk'un 4 4 2'sine uygun yazılınca kafamın içinde dinamitler patlıyor.
Bir daha bu topraklara 4 4 2 uğramamalı

Twitterda filan x oyuncu Okan Buruk'un 4 4 2'sine uygun yazılınca kafamın içinde dinamitler patlıyor.
Bir daha bu topraklara 4 4 2 uğramamalı
Dünyada şu an 4-4-2 oynayan herhangi bir takım var mı herhangi bir majör ligde? Ciddi soruyorum bunu. Bu sorunun cevabı her şeyi anlatıyor zaten. Çift forvet saçmalığı inşallah bitmiştir diye umuyorum Kocaelispor maçından sonra. İnşallah bunu görmesi için 3-5 defa daha puan bırakmamız gerekmiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt