Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.766
- 20.943
- 2.233
Önceki mesajda yazdım. Çoğunu milli takıma kazandırabiliriz.sonra onlarıda afrikadaki milli maçlara afrika kupasına yollayalım sakatlanıp dönsünler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceki mesajda yazdım. Çoğunu milli takıma kazandırabiliriz.sonra onlarıda afrikadaki milli maçlara afrika kupasına yollayalım sakatlanıp dönsünler
Yüksek maaşlı, pahalı transferler istemiyorum(Savinho, Rodrygo vb. bu yaşta fırsatlar hariç). O yüzden çıkmasın. Yada yüksek bonservis olacaksa Antonio Nusa, Said El Mala gibi oyuncuları isterim yada daha normal maliyetli Godts, Mbangula gibi isimler daha mantıklı geliyor bana kanat için.Leandro Trossard firsati cikabilir
Fifa onlardan iyi mi bilecek yahuFIFA kurallari sayesinde genc Afrikali getirmek o kadar kolay degil
"Under current FIFA regulations, transfers of players under 18 between countries aren’t allowed unless the player’s parents move to the country in which the club is situated for reasons “not linked to football,”
21 Aralık ha, şebi yelda!En gec 21 Aralik gecesi (冬至) acilir salihsama
Tüm zamanlarda en çok heyecanlandıran futbolcu zaten Ronaldinho'ydu sayın Aytepe.Şöyle düşündüm de tüm zamanlarda beni en çok heyecanlandıran transfer haberi Ronaldinho olmuştu
HaklısınTüm zamanlarda en çok heyecanlandıran futbolcu zaten Ronaldinho'ydu sayın Aytepe.
Ne Messi ne Ronaldo; ne Pele ne Maradona,
gelmiş geçmiş en iyisi buydu bu!
Ama kendini bitirdi yeteneğine ihanet ettiHaklısın![]()
Çok para şöhret bozdu adamı idmanlara alkollü geldiği için almamıştıkAma kendini bitirdi yeteneğine ihanet etti
![]()
Ne zamandı o milan dönemimiydi ben hatırlayamadımÇok para şöhret bozdu adamı idmanlara alkollü geldiği için almamıştık
Noldu lenDostum siz hangi kafayı yaşıyorsunuz
Evet , ama Barça'dan da o yüzden gönderilmişti zatenNe zamandı o milan dönemimiydi ben hatırlayamadım