Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.411
- 58.620
- 3.383
hala ne ftsi üfffffffffffffffffffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından sistemleri vardır kendi içlerinde rekabet vardır hocam. Bizde sıfır rekabet. Sistem takımı desen hak getire.Hala lig kalitesi diyonuz yav. Ulan hollanda ligi gibi pamuk bir lig yok dünyada. Geçen sene bizi saha saha gezdirip eziklemedi mi bu admlar bizi.
En iyi kurtarislar arasina girer demistim. Nitekim girmis. Haftaninkina bile girebilir ikinci kurtaris
Alakası olduğunu zannetmiyorum. Ligi değiştir çek takımı geliyor içimizden geçiyor, isviçre takımı geliyor ayn. Norveç takımına karşı aynı. Azeri gidiyor elemede sürpriz yapıyor ilk ş.ligi maçına çıkıyor 2-0'dan maç alıyor.En azından sistemleri vardır kendi içlerinde rekabet vardır hocam. Bizde sıfır rekabet. Sistem takımı desen hak getire.
Diğer kulüplerle aramızda dağlar kadar fark var. Kendi eksiklerimizi göremiyoruz.
Yıllardır ligde her takıma salak salak hareketler sonucunda geçiş veriyoruz ama rakipler dandik olduğundan golle sonuçlanan az oluyor. Haliyle şuna bir kere olsun önlem alındığını görmedim.
Nasıl savunma yapılır, futbol nasıl oynanır herkes izlesin.
Ben galiba Gsyi bırakıyorum.
Selametle kalın
ne oldu da rakip bi bok oynamadan 5 attı bize inanılır iş değil yaw
götüboklu karabağ ilk kez katılıp 2-0dan maç çeviriyor, gayet iyi oynadığın maçta nasıl bu kadar rahat dağılabiliyonuz tek gol yiyip bu ne kırılganlık
akıl alır gibi değil adamlar bizim boxa 19 kere girip 5 gol atmış şaka gibi istatistik
bi de oyuncu değişikliğimiz bitmiş miydi anlamadım lemina dk 55te sakatlanınca niye kimse girmedi yerine 10 kişi devam ettik?

İmkansızKlopp gelir mi? @Keramettin TANRIVERDİ
Daha saçma çok az şey duydum. Görende diğer kulüpler Avrupa'da estiriyor sanacak. Çok basit 2 örnek vereyim ligde küme düşme tehlikesi yaşarken AL'de başarılıydık nedeni ne? Mancini ile CL'de gruptan çıkarken Fb en erken şampiyonluğunu yaşadı nedeni ne? Şu an yaşadığımız durum çok basit hocamızın taktiği(mantalite olarak) lig için çok uygunken Avrupa için uygun olamayan bir taktik. Hocamızda bu taktiğinden farklı bir şey maalesef bir türlü denemiyor Avrupa'da.Bir de avrupada böyle bir yenilgiyle içerideki gs düşmanlarının, şikecilerin ağzına laf veriyorsunuz, anasının liginde yapıyla kollanmayla şampiyon olduklarının işte delili diyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın, kendi emeğinize durduk yerde gölge düşürtüyorsunuz. Binbir zorlukla kazandığınız, binbir haksızlık hukuksuzluğa karşı mücadele ederek aldığınız şampiyonluklara halel getirtiyorsunuz.
Bu kendi kendimize yaptığımız salakça bir zulüm değil de nedir!?
Nasıl savunma yapılır, futbol nasıl oynanır herkes izlesin.
Ne oynatti topmöller topu görmedi herifler. Onlar degil biz kendimizi yendik.kaç para ulan bir toppmoller
Okan efendi için tek dönemde 150 harcıyorsanız iyi bir hoca içinde 35-40 harcayın
Olan başka, olması gereken bambaşka.Olması gerekenden ve gerçeklerden bahsetmiyoruz; mesele olan, vuku bulan, aktüel durum, yani mevcut kamuoyu algısı.Daha saçma çok az şey duydum. Görende diğer kulüpler Avrupa'da estiriyor sanacak. Çok basit 2 örnek vereyim ligde küme düşme tehlikesi yaşarken AL'de başarılıydık nedeni ne? Mancini ile CL'de gruptan çıkarken Fb en erken şampiyonluğunu yaşadı nedeni ne? Şu an yaşadığımız durum çok basit hocamızın taktiği(mantalite olarak) lig için çok uygunken Avrupa için uygun olamayan bir taktik. Hocamızda bu taktiğinden farklı bir şey maalesef bir türlü denemiyor Avrupa'da.