GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala lig kalitesi diyonuz yav. Ulan hollanda ligi gibi pamuk bir lig yok dünyada. Geçen sene bizi saha saha gezdirip eziklemedi mi bu admlar bizi.
En azından sistemleri vardır kendi içlerinde rekabet vardır hocam. Bizde sıfır rekabet. Sistem takımı desen hak getire.

Diğer kulüplerle aramızda dağlar kadar fark var. Kendi eksiklerimizi göremiyoruz.

Yıllardır ligde her takıma salak salak hareketler sonucunda geçiş veriyoruz ama rakipler dandik olduğundan golle sonuçlanan az oluyor. Haliyle şuna bir kere olsun önlem alındığını görmedim.

Sane geldiğinden beri herkes ben topu sürerim iki kişi arasına girerim kafasında.
Sizin defansınız yeteriz diye antrenmanlarda bunlar şov olabilir kardeşim. Rakiplere yemiyor bunu anlamanız için ne olmalı.
En iyi kurtarislar arasina girer demistim. Nitekim girmis. Haftaninkina bile girebilir ikinci kurtaris

Şuan 3-4 gün arayla sürekli maç yapacağımız bir fikstürdeyiz, bu süreçte hoca değişikliğinin hiçbir faydası veya etkisi olmaz bence.

Devre arası bakılır.

Ancak şartlar ne olursa olsun 4. şampiyonluk da geldiğinde inşallah, sene sonu Okan hocayla yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

Bu fikrimin değişmesi için de Okan hocanın ŞL'nin önümüzdeki 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik falan alması lazım. Aksi takdirde mümkün değil.

En azından sistemleri vardır kendi içlerinde rekabet vardır hocam. Bizde sıfır rekabet. Sistem takımı desen hak getire.

Diğer kulüplerle aramızda dağlar kadar fark var. Kendi eksiklerimizi göremiyoruz.

Yıllardır ligde her takıma salak salak hareketler sonucunda geçiş veriyoruz ama rakipler dandik olduğundan golle sonuçlanan az oluyor. Haliyle şuna bir kere olsun önlem alındığını görmedim.
Alakası olduğunu zannetmiyorum. Ligi değiştir çek takımı geliyor içimizden geçiyor, isviçre takımı geliyor ayn. Norveç takımına karşı aynı. Azeri gidiyor elemede sürpriz yapıyor ilk ş.ligi maçına çıkıyor 2-0'dan maç alıyor.
Terim dönemi Lazio Marsilya tokatlarken ligde sistem mi vardı.

Bizim sorunumuz takımın gücünden kaynaklı. Ligde her gün maç yapmıyorsun ama maçlara hazırlanırken günde 3 saat yetersiz adamlara karşı hazırlık yapıyorsun.
Ligin kalitesinin artmasıyla bunun ilişkisi sıfır.
Laylaylom idman yapıp ayağı düzgün bir adam bir sert stoper olan takım günün kazananı diye paylaşıp duruyorlar.
Hani olm maçta nerede bu günün kazananları ahmed topu görünce bomba zannediyor. Top yere yapışıyor ahmed top ayağında zannedip koşuyor.

Şu maçlarda metehanı bek, Ardayı stoper oynat sallai ve singo önlerinde olsun bu takım atak yemezdi.

Elindeki kurduğun kadroyla yemek yapamıyor eleman dışarıdan yemek siparişi peşinde.

Bir de avrupada böyle bir yenilgiyle içerideki gs düşmanlarının, şikecilerin ağzına laf veriyorsunuz, anasının liginde yapıyla kollanmayla şampiyon olduklarının işte delili diyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın, kendi emeğinize durduk yerde gölge düşürtüyorsunuz. Binbir zorlukla kazandığınız, binbir haksızlık hukuksuzluğa karşı mücadele ederek aldığınız şampiyonluklara halel getirtiyorsunuz.

Bu kendi kendimize yaptığımız salakça bir zulüm değil de nedir!?

IMG_8849.webp

ne oldu da rakip bi bok oynamadan 5 attı bize inanılır iş değil yaw

götüboklu karabağ ilk kez katılıp 2-0dan maç çeviriyor, gayet iyi oynadığın maçta nasıl bu kadar rahat dağılabiliyonuz tek gol yiyip bu ne kırılganlık

akıl alır gibi değil adamlar bizim boxa 19 kere girip 5 gol atmış şaka gibi istatistik

bi de oyuncu değişikliğimiz bitmiş miydi anlamadım lemina dk 55te sakatlanınca niye kimse girmedi yerine 10 kişi devam ettik?

:asd:

Bir de avrupada böyle bir yenilgiyle içerideki gs düşmanlarının, şikecilerin ağzına laf veriyorsunuz, anasının liginde yapıyla kollanmayla şampiyon olduklarının işte delili diyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın, kendi emeğinize durduk yerde gölge düşürtüyorsunuz. Binbir zorlukla kazandığınız, binbir haksızlık hukuksuzluğa karşı mücadele ederek aldığınız şampiyonluklara halel getirtiyorsunuz.

Bu kendi kendimize yaptığımız salakça bir zulüm değil de nedir!?
Daha saçma çok az şey duydum. Görende diğer kulüpler Avrupa'da estiriyor sanacak. Çok basit 2 örnek vereyim ligde küme düşme tehlikesi yaşarken AL'de başarılıydık nedeni ne? Mancini ile CL'de gruptan çıkarken Fb en erken şampiyonluğunu yaşadı nedeni ne? Şu an yaşadığımız durum çok basit hocamızın taktiği(mantalite olarak) lig için çok uygunken Avrupa için uygun olamayan bir taktik. Hocamızda bu taktiğinden farklı bir şey maalesef bir türlü denemiyor Avrupa'da.

Okani kovmak icin yönetim neyi bekliyor? Benfica bile hocasi hemen harcadi. Dunyada genc olup basariya ac yabanci hoca mi yok? Super Ligdeki futbolcularin basarisi artik kimseye yeterli gelmiyor bir ceyrek final gormek istiyor avrupada taraftar. Rakibin olmayan bir ligde Ismail Kartal bile sampyion yapar seni. Firsat bu firsat zaten milli ara gelecek , yeni bir Td getirin yoksa daha cok rezalet yasariz bu sezon.

O değil de Avrupa fatihi imajımız son 10 senede iyiyden iyiye dağılmaya başladı. Avrupa kupalarında ciddiye bile alınmamaya başladık. Hem CL de hem EL de elek oluyoruz son 10 yıldır. En son FT-Mancini dönemlerinde başarılıydık.

Yönetimde 1-2 tane ciddi futboldan anlayan sportif yönetici şart bunlar tamamen siyasetçi.Başarı tepeden başlar.Seçtiğin adamlar başarını belirler.Normal bir klüp asla okanı orada tutmaz hele o açıklamalarından sonra.

Daha saçma çok az şey duydum. Görende diğer kulüpler Avrupa'da estiriyor sanacak. Çok basit 2 örnek vereyim ligde küme düşme tehlikesi yaşarken AL'de başarılıydık nedeni ne? Mancini ile CL'de gruptan çıkarken Fb en erken şampiyonluğunu yaşadı nedeni ne? Şu an yaşadığımız durum çok basit hocamızın taktiği(mantalite olarak) lig için çok uygunken Avrupa için uygun olamayan bir taktik. Hocamızda bu taktiğinden farklı bir şey maalesef bir türlü denemiyor Avrupa'da.
Olan başka, olması gereken bambaşka.Olması gerekenden ve gerçeklerden bahsetmiyoruz; mesele olan, vuku bulan, aktüel durum, yani mevcut kamuoyu algısı.

Maalesef durum kabul etsek de etmesek de bu yönde, laf anlatamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt