GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cookie Monster Hello GIF by Sesame Street

Lookman'ın 2027de bitiyor sözleşmesi, bu yaz satmak için son şansları olacak, bu durumda gidip devre arası kimseden 50 falan beklemezler. Dönen rakamlar hikaye.

Bizans oyunları ile Erden Timur gibi adamın başını yediler. Koskoca Galatasaray şimdi kimlerin eline kaldı. Bu açıklama ne aga? Şöyle açıklama yapacaksan hiç yapma daha iyi. Federasyondan ciddiye almasını bekliyoruz da ben bile ciddiye alamadım kusura bakmayın.

mener macin golün tekrarina baktim, hepimiz ardaya salladik ama baktigin zaman orta tam denk geliyor, zor onu kapatmasi. Daha önce forveti yipratsa olurdu ancak. Asil hata son dk. orta yaptiran kenar oyuncularda.
Tekrar bakarsan, tecrubeli savunma oyuncusu oyle kafa vurdurmaz. Tecrubesizlikten oldu. Duran Arda'yi itekleyip pozisyon aliyor, Arda ayni sekilde cevap veremiyor. Ya gucsuz, ya da ne yapacagini tam bilmiyor.

Erden Timur'u bile son dönem susturmuslardi konusturmuyorlardi..Adam 23-24 sezonunun devre arası tv ye çikti ondan sonra büyük ihtimalle başkan tarafından konuşma dendi adam küstü gitti en sonunda..

Adama gece rahat uyuma dedi fb başkanı çıkıp bir kelime edemediler..Icardi cevap veriyordu en son ali koç a..

O sezonun 2.yarisi icardi ye uydurma ceza,rezil hakem kararları falan derken yine fb nin borusu otuyordu..

Yani bu başkanın yanına Erden timur,Fatih Terim,Fatih Altayli falan aklınıza gelebilecek her adamı koy bir yere kadar dayanır maalesef..

Yav sana sinek ikili dediler be koskoca gs başkanısın çık bunu düşünüp konus bari..Yazık yemin ediyorum.

Şampiyon bile olsak Dursun Özbek gitmeli..Ben artık bu kadar ezdirilmeyi kabul edemiyorum...Fb maçına kadar olanlar zaten rezillik de en son fb maçında resmen sırtımıza vurup lokmamizi aldılar o kadar zoruma gitti ki hala hazmedemiyorum...

Samsun'u,kocaeli si,adana demir i;
Dünün üç kuruşluk muhabirleri bile kulübe rahat rahat sallıyor o kadar dokunulur oldu ki kulüp bunların pasifligini gördükçe iyice azittilar ve görünen o ki bu maalesef iyi günlerimiz bu yönetimin pisirikligini gördükçe..

Başkan ilk seçimde gitmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt