- 22 Ağustos 2010
- 32.105
- 36.374
- 3.033
simitçi değil miydi? tavuk işine de mi girmiş?transferi okan hoca ve tavukcuya bırakmamk lazım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simitçi değil miydi? tavuk işine de mi girmiş?transferi okan hoca ve tavukcuya bırakmamk lazım artık
Şlye 3 adam yazabiliyosun diye 3 adam almak zorunda değilsin onu diyomplanlama filan yapmayacağız zaten
devre arası ne planlaması
takımda 2-3 bölgede ilk 11 zorlayacak kadro derinliği eksiğimiz var onlar kapatılacak tamam işte
Simitleri tavuklara atiyormussimitçi değil miydi? tavuk işine de mi girmiş?
20m euro maaşıyla maaş skalamiza uygun görünüyor. Gelmeli.Alaba renktaşımız Dünya Kupası'na fit gitmeli. Destek amaçlı 6 aylığına kiralayak kanks yav![]()
Rtaşımız ekmek yemesin mi. Ufak bir sakatlık problemi var Dr. Yener İNCE ve sakatlanmama rekortmeni antrenman ekibimiz çözer durumu20m euro maaşıyla maaş skalamiza uygun görünüyor. Gelmeli.
O değil de bir tek ben mi 2009 daki 2.uefa kupasını alamamiza hayiflaniyorum. O kısıtlı kadroyla hamburg karşısında 2-0 dan 3-2 yenilip elenmistik. Kazansak çeyrek finale çıkacak belki de karıköydeki finale kadar çıkıp şampiyon olacaktık. Shaktar donestk yerine biz şampiyon olabilirdik 2.kez. Yani 3.avrupa kupamız olacaktı. Olic denen serefsizi hala hatırlıyorum. Bir ara bayern de de oynamisti sanırım.
Forumu bıraktı. Geri döner mi, Allah bilir.@Suat Kara
Nerdesin ağabey forumda toptan anlayan 5 kişiyiz sende yazmayınca sayımız 4 e düşüyor aktif olalım lütfen

Ne konatesi kardeşim daha yeni van drongelen forması aldımIBOU KONATE bu sezon kötü ama olsun DELİLER GİBİ arzularım her türlü
paramız yetmez ki rtaş onaNe konatesi kardeşim daha yeni van drongelen forması aldım