Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 29.428
- 49.314
- 2.838
barış savaşın postlarını okurken ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gladbach parasını verdiğin sürece satar oyuncuyu diye tahmin ediyorum.Lig kupa tüm maçlarda nerdeyse full oynamış devre arası zor verirler
Almanlar bir başka, devre arası para için as oyuncusunu satmazlar.Osimhenden Singodan sonra 30 milyondan aşağı kapıyı açmaz kimse artık bizeGladbach parasını verdiğin sürece satar oyuncuyu diye tahmin ediyorum.
Gladbach o dediğin takımlardan değil gibi. Gittiğin oyuncuya göre değişir. Sen gidersen 25-30'lu piyasası olan oyunculara ona göre isterler.Almanlar bir başka, devre arası para için as oyuncusunu satmazlar.Osimhenden Singodan sonra 30 milyondan aşağı kapıyı açmaz kimse artık bize![]()
35 yaşlarında evlat sahibi biriyim bu ikisi özellikle salah olursa manyakça şeyler yapabilirimHobaaa Salah+Lookman
Orası öylede adamların tüm takımlarının bütçe disiplini çok sağlam,sezon sonu kralını satar ederini buldumu ama ara transferse çok büyük para verirsen belki.Gladbach o dediğin takımlardan değil gibi. Gittiğin oyuncuya göre değişir. Sen gidersen 25-30'lu piyasası olan oyunculara ona göre isterler.
30'dan açarlar kapıyı işte.Orası öylede adamların tüm takımlarının bütçe disiplini çok sağlam,sezon sonu kralını satar ederini buldumu ama ara transferse çok büyük para verirsen belki.
tik tok
ArabıGuendouzi
Ugarte
Ikisinden biri olacak, kime alirsiniz
ne oldu rengim yoksa salahım mı geldiAllaaaaaaaaaaaaahhhhh