- 4 Ağustos 2009
- 90.774
- 71.969
- 5.188
Milli takıma bile gidemeyen adama 30 milyon euro verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 10 asist yapan 8 numara daha iyi olur bence.bize herşeyden önce osimhene senede en az 15 asist yapacak bir 10 numaraya ihtiyacımız var
Bizim şef Scout çok iyi hatun buluyor Instagram’da![]()
Dastan Satpaev - Spielerprofil 2026
Dastan Satpaev, 17, aus Kasachstan ➤ Kairat Almaty, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 3,50 Mio. € ➤ * 12.08.2008 in Almaty, Kasachstanwww.transfermarkt.de
Bizim scoutlar böyle cocuklari niye bulamiyor? Cocuk kazakistanli ve daha kendi liglerinde oynuyor diye belki onu ikna etmek fazla zor olmazdi. Chelsea gibi erkenden araya girip oyuncuyu alip orda 18 yasina kadar oynatirdik. Hem CL'de kendini gösterme firsati olurdu ve iyi performans verirse, gelecek sezon Osimhenin yedegi olarak sezona girerdi.
Ya daha maestroyu bulamıyor ligdeki adam adanadan bedavaya ayrıldı burada birkaç kişi(bende dahil) ve twitterda yazanlar oldu kaçırılmayacak fırsat diye.Bizimkiler anca ahmet kutucu bulup beğenip alır.![]()
Dastan Satpaev - Spielerprofil 2026
Dastan Satpaev, 17, aus Kasachstan ➤ Kairat Almaty, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 3,50 Mio. € ➤ * 12.08.2008 in Almaty, Kasachstanwww.transfermarkt.de
Bizim scoutlar böyle cocuklari niye bulamiyor? Cocuk kazakistanli ve daha kendi liglerinde oynuyor diye belki onu ikna etmek fazla zor olmazdi. Chelsea gibi erkenden araya girip oyuncuyu alip orda 18 yasina kadar oynatirdik. Hem CL'de kendini gösterme firsati olurdu ve iyi performans verirse, gelecek sezon Osimhenin yedegi olarak sezona girerdi.
Bizim şef Scout çok iyi hatun buluyor Instagram’da
En az 10 asist yapan 8 numara daha iyi olur bence.
Sakat diye alinmadi yav ne abartiyorsunuz.Milli takıma bile gidemeyen adama 30 milyon euro verdik
Bu maç normalde bizim statta yapılacaktı. Taraftar tepkisi göreceğim diye korkmuş Tüpraş'a vermiş.
bir duser umuduylagötürse amenna
like atıyor sadece
Ben olsam Ilkayı 10 numaraya çekerim, beli ince, dribblingle çıkıp oyun kurabilen 8 alırdım.ilkay torreira sara üçüde 8 no
8 almak absürd olur
ilkay sara zaten +5 6 asist yapar
torreira 2-3
bir 6 ve bir 10 lazım bir kanat forvet lazım
bir stoper ve bir sağbek
bana kalsa uğurcanıda postalar adam gibi bir kaleci alırdım
arenada zaman geçirmeye çalışan gs kalecisi olamaz
Sığ ne demekSığ sorulardan kaçınalım.
ShallowSığ ne demek