- 22 Ağustos 2010
- 33.091
- 37.990
- 3.033
Oha
Amblemi süpermiş lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha
Öğreticen?Üzülme size yeni kelimeler öğreticem müsait olunca![]()

Barış adlı haini Okan haricindeki bir hoca çoktan silmişti. Seni bile oynatırım onun yerine, bir işe yaradığı da yok.Zaniolo 'nun kaldığı senaryo da yine de monaco maçında oynayamazmış. Barış ve Saneyi kesemezdi.
ben zaten forumdaki en iyi halı saha oyuncusuyum her türlü oynarımBarış adlı haini Okan haricindeki bir hoca çoktan silmişti. Seni bile oynatırım onun yerine, bir işe yaradığı da yok.
En azından kötü oynarsın takımı sabote etmemiş olursun.ben zaten forumdaki en iyi halı saha oyuncusuyum her türlü oynarım
Yav şimdi neden kendini bu moda sokuyorsun benimle olan diyaloğunda? Yanlış yazmışsın. Öğreticem değil Öğreteceğim yazmalıydın. Neden agresif yapıp saldırı moduna geçiyorsun? Herkesin bir fikri var ve özgürce yazabilir. Neden saldırıyorsun ki?

Buna da sinirlenip, yine Tazmanya canavarı gibi dağıtma ortalığı. Seviyoruz, değerini bil. Diğer üyeler ile ne yaşıyorsun bilmiyorum ama bana garip garip şeyler de yazmaya devam etme.Liverpool'dan 8 yemedik diyen abi ile Gürbüz Buruk'un ortak yanı nedir?
İkisi de argumanlarını gerçek sanmaktadır.
![]()

Almamiz gereken en net 3 puan usg maci Liverpool bodo Ajax hepsi bence usg den iyi takimlaralmamız gereken puan şu ana kadar 11-12 civarı idi
frankfurt 1
liverpool 0
bodo 3
ajax 3
gillois 3
monaco 1
almamız gerekenden 2 puan eksik aldık
takımımıza hayırlı olsun