Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 24.008
- 12.044
- 1.723
Maestro gelmeli, gedson pahalı gerek yokMaestro gedson paketi konuşuluyor ne derecede doğru bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maestro gelmeli, gedson pahalı gerek yokMaestro gedson paketi konuşuluyor ne derecede doğru bilmiyorum
Gedson olmaz bu saatten sonra. Maasida fazladir.Maestro gedson paketi konuşuluyor ne derecede doğru bilmiyorum
BAY in sezon basi ile devami arasinda uçurum var.
Emin ol ki Maestro da Gedson maliyetine yakın olur. Bir Anadolu takımı, bir topçusu biraz parlayınca neler neler istiyor, biliyoruz.Gedson olmaz bu saatten sonra. Maasida fazladir.
Maestro ucuz maliyete gayet olur. Ama esas yapilmasi gereken Trabzon nasil almis olai'yi, oyle adam bulmak lazim
İste ondan dolayi TS-Olai transferi ornegini vermekteyim.Emin ol ki Maestro da Gedson maliyetine yakın olur. Bir Anadolu takımı, bir topçusu biraz parlayınca neler neler istiyor, biliyoruz.
Bence angutun teki.Bu haluk geçen sene yunusu defalarca taraftarın önüne attı. Bu lavuğa çok iti bar etmeyin.
Brezilyalı defteri de bir süre kapanmalı. Son aldıkları brezilyalılara bak:Birtane brezilyalı bulsunlar. Göztepe bile buldu forvet olarak lepzige satti
Vitinha olabilir mi
Zamanında kerem için de aynısını yapmıştıBu haluk geçen sene yunusu defalarca taraftarın önüne attı. Bu lavuğa çok iti bar etmeyin.